Berghotel Amersfoort Locatie Amersfoort Hotel Congres

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Best Western Plus Berghotel Amersfoort, een voormalig kuuroord, is een meer dan honderd jaar oud viersterrenhotel gelegen op de ‘berg’... Lees verder »

Bilderberg Hotel De Klepperman

In het centraal gelegen Hoevelaken treft u in een aantal fraai gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen Bilderberg Hotel De Klepperman aan. Een... Lees verder »

Centraal Ketelhuis

Inspirerend industrieel rijksmonument. Dat is het Centraal Ketelhuis. Het rijksmonument geldt als een van Nederlands meest inspirerende industriële locaties voor... Lees verder »

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28... Lees verder »

De Korf

‘Ervaar De Korf’ Bowlen | Eten | Borrelen | Genieten Lees verder » Lees verder »

De Observant

Wanneer er positief over Amersfoort gesproken wordt – en dat gebeurt natuurlijk veelvuldig – gaat het vaak om de prachtige... Lees verder »
Bedankt congresbegroting

De Prodentfabriek

Evenementenlocatie De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie. De Prodentfabriek biedt... Lees verder »

De Rijtuigenloods

Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n locatie. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy... Lees verder »

De Roskam Hotel – Café – Restaurant – partycentrum

Vanaf de Amersfoortse Berg (de heuveltop bevindt zich op 44 meter boven NAP) kan je naar de Veluwe kijken. Als... Lees verder »

De Veerensmederij

De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument gelegen in Amersfoort op het terrein De Wagenwerkpaats. De locatie bestaat uit twee zalen... Lees verder »

DierenPark Amersfoort

“Je lijkt wel een baviaan!” Vraagje: wat is het grootste hotel van Amersfoort? Antwoord: het DierenPark! Dagelijks (of nachtelijks) slapen... Lees verder »

Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve is een ‘groene’ oase van rust, midden op het platteland, maar toch vlakbij de stad. Boerderij in de... Lees verder »