AV Brothers

Perfect geluid, licht en haarscherp beeld vormen de basis van AV Brothers. Persoonlijke begeleiding en strakke regie is waar wij ons in onderscheiden.
Lees verder »

IFAD 20178 Business Event Group

Business Event Group

Onze missie is het creëren, faciliteren en managen van (internationale) evenementen en congressen in coproductie met onze opdrachtgevers en partners om u het best mogelijke evenement te bieden.
Lees verder »

Marisa Jacobi

iaMeventz

iaMeventz is Mariska Jacobi. Ik heb 20 jaar ervaring in de evenementenbranche en heb talloze soorten evenementen mogen organiseren. Ik ondersteun u graag bij het organiseren van een evenement.
Lees verder »

JvN Congresmanagement

JvN Congres Management koppelt rijke ervaring aan een creatieve, resultaatgerichte aanpak. Wij ondersteunen u bij concept ontwikkeling, opzet, organisatie en uitvoering.
Lees verder »

LeMar Events

LeMar Events is Leonie Martens: een betrokken eventmanager en eventtrainer. Samen met u ontwerp ik programma’s die passen bij uw organisatie, doelgroep en doelstelling.
Lees verder »

NEKZT Amersfoort sfeerbeeld mensen

NEKZT evenementen – congressen – symposia

Een event organiseren dat een blijvende indruk achter laat? Dan is NEKZT je partner. Wij helpen je met een concept dat naadloos aansluit bij jouw organisatie, doelgroep en doel.
Lees verder »

Ruud van der Graaf fotografie

Sfeervolle foto’s vertellen het verhaal van uw congres of evenement in één oogopslag. Met mijn 15 jaar ervaring als congresfotograaf in Amersfoort denk ik van begin tot eind mee. Mijn foto’s zijn direct te gebruiken, zelfs al tijdens het evenement.
Lees verder »

Showdesign

Van zakelijk event tot audiovisuele presentatie of een complete show. We zoeken altijd de combinatie op in creativiteit en techniek met verrassende concepten, hoogwaardige producties en onzichtbare regie.
Lees verder »

Skanna medewerkers bedienen eten

Skanna Amersfoort

De horeca draait om het ervaren en beleven van gastvrijheid. Skanna gelooft erin dat het horecapersoneel dit gevoel van gastvrijheid kan overbrengen op uw gasten.
Lees verder »