AV Brothers

AV Brothers is specialist in audiovisuele ondersteuning van business events. Perfect geluid, licht en haarscherp beeld vormen de basis van... Lees verder »

Evenementen Amersfoort

Bij ons is de klant nog altijd écht koning. Alle activiteiten en arrangementen zijn naar uw eigen wens aan te... Lees verder »
Marisa Jacobi

iaMeventz

iaMeventz is Mariska Jacobi en ik heb in de 20 jaar dat ik nu in de evenementenbranche werkzaam ben bedrijfsfeesten,... Lees verder »

JvN Congresmanagement

JvN Congres Management koppelt als professionele congresorganisator (PCO) rijke ervaring aan een creatieve, resultaatgerichte aanpak. Wij ondersteunen u bij concept... Lees verder »
Leonie Martens LeMar Events

LeMar Events

LeMar Events is Leonie Martens: een betrokken eventmanager en eventtrainer. Lees verder » Lees verder »
NEKZT Amersfoort sfeerbeeld mensen

NEKZT evenementen – congressen – symposia

Een event bedenken en neerzetten dat een blijvende indruk achter laat? Dan is NEKZT je partner. Of het nu gaat... Lees verder »

Showdesign

Van zakelijk event tot audiovisuele presentatie, de perfecte muziek op uw bruiloft of een complete show. Lees verder » Lees verder »
Skanna medewerkers bedienen eten

Skanna Amersfoort

De horeca draait om het ervaren en beleven van gastvrijheid. Skanna gelooft erin dat het horecapersoneel dit gevoel van gastvrijheid... Lees verder »

Van der Schoot partyverhuur

Perfectie is onze uitdaging! Wij helpen dan ook graag om uw evenement onvergetelijk te maken! Ons team gaat professioneel te... Lees verder »

XL Adventure and Events – Picoplan – Katan

‘Enjoy the experience’ is niet voor niets onze slogan want of u nu wilt recreëren (MTB, kano, step..), buitensporten (hoogteparcours,... Lees verder »