Mariënhof: dé locatie voor elke gelegenheid

Met haar rijke historie is dit prachtige, meer dan 500 jaar oude klooster dé locatie voor elke gelegenheid. Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek de knipogen naar het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen. Lees verder »

Zandfoort aan de Eem: dé locatie voor uw bijeenkomst?

Zandfoort aan de Eem, een locatie midden in het land waar je die ontspannen, zomerse ‘vibe’ kunt vinden. Je kunt een hoop kanten op bij Zandfoort aan de Eem: je kunt er bijvoorbeeld borrels, diners en bedrijfsfeesten houden, maar je kunt er ook uitstekend vergaderen met alle benodigde faciliteiten. Lees verder »

Rijtuigenloods Amersfoort

7-stappen checklist voor dé beste locatie voor uw congres

Bij het organiseren van een evenement of congres bent u op zoek naar de juiste datum, uitnodigingen en sprekers. Maar een spetterende locatie is net zo belangrijk: die beklijft na het evenement. Gelukkig hebben we daarvoor een checklist gemaakt. Heeft u alles afgevinkt, dan bent u zeker van de beste locatie voor uw evenement. Lees verder »