Flint

Offerte of rondleiding aanvragen

De magie van het theater

Op zoek naar een perfecte locatie voor je congres of beurs? Organiseer je een personeelsfeest of jubileum? Bij Flint ben je aan het juiste adres!

In het midden van het land, aan de rand van het historisch centrum van Amersfoort, ligt Flint theater, evenementen en congressen. Flint beschikt over twee grotere zalen: de Rabobank Theaterzaal en de AFASzaal. Deze zijn apart of samen te huren. Afhankelijk van de gekozen opstelling zijn de ruimtes geschikt van 100 tot 1.250 personen.

Twee grote zalen én subzalen
De klassieke Rabobank Theaterzaal en de industriële AFASzaal beschikken over alle moderne technische faciliteiten met professionele ondersteuning. Naast deze grote zalen heeft Flint ook kleinere intieme subruimtes met elk een eigen unieke uitstraling en sfeer.

Alle faciliteiten aanwezig
Uiteraard wil je jouw gasten van alle gemakken voorzien: een sfeervolle locatie, centrale ligging en goed eten. Bij Flint zijn alle technische– en horecafaciliteiten al aanwezig. Met onze ruime ervaring in het organiseren van evenementen en het ontvangen van gasten betekent dat een geslaagd evenement is verzekerd!

Jouw gewenste sfeer
Wil je een informele presentatie van je evenement of juist strak en zakelijk? We hebben alle faciliteiten in huis om de zalen moeiteloos om te toveren in de door jou gewenste sfeer.

Professionele theatertechniek
Bij het succes van je evenement is de kwaliteit van licht, geluid en visuele apparatuur van essentieel belang. Met de aanwezigheid van onze ervaren theatertechnici krijgt je productie of evenement optimale ondersteuning. Wij denken graag mee over decor en zaalinrichting.

Eigen keuken
We hebben onze eigen keuken- en horecateam. En dat proef en merk je! Een gezonde lunch, een luxe diner of een uitgebreide borrel: wij verzorgen het graag. Leveranciers uit Amersfoort en omgeving garanderen de beste ingrediënten.

Ga je voor het bewuste menu wat staat voor verantwoord en gezond, of past comfort meer bij je evenement? Wij bieden een gevarieerd menu waar iedere bezoeker blij van wordt. Uiteraard houden we rekening met alle diëten en allergieën. Wij passen ons menu op individuele wensen aan.

Studio’s
Flint biedt vier studio’s onder één theaterdak voor je livestream of hybride evenement. In een decor van huiselijke woonkamer, midden in het theaterpluche of met een talkshowsetting. Met technische hoogstaande faciliteiten creëren we de gewenste sfeer voor je online bijeenkomst.

Waarom Flint
• Centraler gelegen kan niet
• Multifunctionele ruimtes in elke sfeer mogelijk
• Eén vast contactpersoon vanuit Flint
• Eigen horeca
• Professionele technische faciliteiten aanwezig en een eigen technisch team
• Al meer dan 40 jaar ervaring in de evenementenbranche

“Flint ademt theater en dat is precies wat je je evenement wilt meegeven