Flint

Diner op podium Flint Amersfoort Flint Amersfoort

Offerte of rondleiding aanvragen

Beleef de magie van het theater tijdens uw congres, evenement of zakelijke bijeenkomst in Flint!

Bent u op zoek naar een locatie voor een congres, evenement of vergadering? Dan bent u bij Flint aan het juiste adres! Flint heeft namelijk alles in huis om van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Een locatie waar u zich thuis voelt en die uw gast zal onthouden. Flint ligt centraal in het midden van het land, nabij de snelweg en toch middenin het historische centrum van Amersfoort. Flint beschikt over flexibele ruimtes die aan te passen zijn aan uw wensen.

De Rabobank theaterzaal is de perfecte locatie voor als u net dat extra vleugje sfeer aan uw congres mee wil geven. Een mooie zaal met goede akoestiek en uitgebreide technische mogelijkheden. Deze theaterzaal is geschikt voor maximaal 800 personen. Een inspirerende locatie voor een congres, seminar of productpresentatie. En wat dacht u van een borrel of diner op het toneel?

De AFASzaal is een goede plek voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Deze zaal kenmerkt zich door de flexibele opstelling. De AFASzaal is uitermate geschikt voor een congres, beurs of een spetterend bedrijfsfeest.

Als u voor Flint kiest, bent u ervan verzekerd dat uw evenement gegarandeerd een succes wordt. Wij bieden onze gasten een unieke totaalbeleving. Proef de culinaire hoogstandjes van onze chefkok, beleef de magie van het theater en ervaar de gastvrijheid van onze medewerkers. Wij staan voor het ontzorgen en verrassen van u en uw gasten!

Onze evenementencoördinatoren organiseren samen met u uw ideale congres, evenement of bijeenkomst. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan het einde van het evenement werken wij met 1 vast contactpersoon. U bent van harte welkom voor een rondleiding!