Hotel de Tabaksplant

Hotel de Tabaksplant buitenaanzicht Hotel de Tabaksplant tuin Hotel de Tabaksplant appartement Hotel de Tabaksplant appartement Hotel de Tabaksplant hotelkamer Hotel de Tabaksplant hotelkamer Hotel de Tabaksplant hotelkamer bedden Hotel de Tabaksplant comfort plus kamer Hotel de Tabaksplant comfort hotelkamer

Offerte of rondleiding aanvragen

Hotel de Tabaksplant bevindt zich in het hart van Amersfoort, net buiten de pleinen met de markten en de restaurants en de overige uitgangsgelegenheden. Deze unieke historische locatie bestaat uit het 25 verschillende kamers, 6 appartementen voor longstay en 2 vergaderzalen. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een ouderwetse gastvrijheid.

Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit de 17 e eeuw, een voormalig pakhuis voor de Tabaksindustrie. Diverse karakteristieke elementen zijn bewaard gebleven ondanks de uitgebreide renovatie. Het hotel biedt 25 kamers in 6 kamertypen verdeeld waaronder een suite met een extra lang bed van 2.20 meter en 6 appartementen. De vergaderzalen zijn de Coninckskamer, welke ook gebruikt wordt voor het ontbijt en de Tuinkamer. De Tuinkamer, bij de middeleeuwse waterput, is voor vele de perfecte locatie voor teambuilding en andere bijeenkomsten waarbij de besloten stadstuin bij mooi weer vaak gebruikt wordt als break-out. Of u nou komt voor een kleine vergadering of een private-diner, door de kleinschaligheid bieden wij u een ongestoorde exclusieve en inspirerende omgeving met de beste persoonlijke service en hedendaagse faciliteiten.

Feeling at home away from home zowel zakelijk  als privé