Lounge Concordia

Concordia

Op deze unieke locatie, in het centrum van Hoogland, kunt u genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner, een borrel, een gezellig feest, een prachtige trouwdag en een effectieve meeting.
Lees verder »

Dinertafel Ambiance Houtrust

Ambiance Houtrust

Dé locatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Bij Houtrust gaan genot en gemak voor de particuliere én zakelijke gast hand in hand.
Lees verder »

Entree Zuiderzoet

Zuiderzoet

„Het Saint-Tropez van midden Nederland!” is een veel gehoorde opmerking van gasten die u al voorgingen in Zuiderzoet. Beleef het ook en kies voor deze eigentijdse en inspirerende locatie.
Lees verder »

Foyer Midden nederland Hallen

Midden Nederland Hallen

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.
Lees verder »

Buitenkant Hart Van holland 's avonds

Hart van Holland

Hart van Holland is dé vernieuwde eventlocatie voor iedere bijeenkomst. Van vergaderingen tot beurzen en van feesten tot spectaculaire productpresentaties. Hart van Holland is meer dan een locatie.
Lees verder »

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort. Comfortabel en sfeervol ingericht en uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten.
Lees verder »

Buitenkant Sint joriskerk vanaf Hof

Sint Joriskerk

De monumentale Sint-Joriskerk in het centrum van Amersfoort is een prachtige locatie. En wie iets kleins zoekt, kan terecht in het intieme Lutherse kerkje.
Lees verder »

Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve is een ‘groene’ oase van rust, midden op het platteland, maar toch vlakbij de stad waar je kunt vergaderen en netwerken.
Lees verder »

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Deze inspirerende vergaderlocatie ligt verscholen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. Een sfeervolle locatie voor een scala aan bijeenkomsten voor zowel zakelijke als particuliere gasten.
Lees verder »

Restaurant Bavoort

Of u nou komt vergaderen, lunchen, dineren of lekker komt borrelen, u bent altijd welkom op één van onze terrassen, tuinzalen, Ierse pub of in…
Lees verder »

Centraal Ketelhuis

Inspirerend industrieel rijksmonument. Dat is het Centraal Ketelhuis. Het rijksmonument geldt als een van Nederlands meest inspirerende industriële locaties voor zakelijke bijeenkomsten.
Lees verder »

Mariënhof Voorkant buitenaanzicht

Mariënhof

Met haar rijke historie is dit prachtige oude klooster dé locatie voor elke gelegenheid. Wandel door de kloostergangen en ervaar de sfeer van vroeger en de knipogen naar het heden.
Lees verder »