Hotel de Tabaksplant buitenaanzicht

Hotel de Tabaksplant

Deze unieke historische locatie heeft naast kamers en appartenemten ook 2 vergaderzalen en bevindt zich in het oude centrum van Amersfoort. Ervaar de ouderwetse gastvrijheid.
Lees verder »

Fletcher Hotel Voorkant

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant ligt vlakbij de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in het groen is het hotel een ideaal startpunt voor een zakelijk bezoek.
Lees verder »

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort. Comfortabel en sfeervol ingericht en uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten.
Lees verder »

Hilton Royal Parc Soestduinen

Organiseer een evenement met Endless Possibilities als buitenactiviteiten en teambuilding! Het hotel heeft een Health Club, biedt fietsverhuur en er zijn wandelpaden door de bossen en de duinen.
Lees verder »

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Het hotel, gelegen aan het Veluwmeer, is een excellente setting voor uw zakelijk succes Alle ingrediënten voor succesvol zakendoen zijn aanwezig.
Lees verder »

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Dit luxe viersterrenhotel ligt direct aan de A1. Op de zevende etage bevinden zich acht moderne vergaderzalen welke een prachtig uitzicht over Amersfoort hebben.
Lees verder »

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW ligt langs de A-28 aan de rand van Landgoed Den Treek. Rust, schoonheid en sfeer. Wij faciliteren graag uw (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten.
Lees verder »

Van der Valk Leusden-Amersfoort

Vergaderen bij Van der Valk betekent vergaderen in stijl. U kunt kiezen uit royale zalen, arrangementen en apparatuur om uw vergadering tot in de puntjes door ons te laten verzorgen.
Lees verder »

DierenPark Amersfoort

Een vergadering tussen de dieren? Dat kan in DierenPark Amersfoort. Het bosrijke park heeft ruime vergaderzalen, geschikt voor brainstormsessies, presentaties of trainingen. Geniet tijdens een zakelijke bijeenkomst van een heerlijke lunch en kom ontspannen tussen de dierbewoners in het park.
Lees verder »

Geitenboerderij Breevoort

Vergaderen en samenkomen op een unieke locatie! Ruime zalen voor groepen tot 75 deelnemers, van alle gemakken voorzien. Met altijd een uniek uitzicht op 900 geiten.
Lees verder »

De Observant

De Observant

Amersfoort wordt geprezen om haar historische binnenstad, brede horeca-aanbod en de centrale ligging. Deze kenmerken komen bij de Observant samen in een prachtige locatie.
Lees verder »

Berghotel Amersfoort buitenaanzicht

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Dit meer dan honderd jaar oude viersterrenhotel ligt direct naast een mooi bos en op loopafstand van de binnenstad.
Lees verder »