Hotel de Gaaper

De Gaaper Hotel Amersfoort keuken en tafels De Gaaper Hotel Amersfoort comfort double room De Gaaper Hotel Amersfoort De luse Double-triple room De Gaaper Hotel Amersfoort entree De Gaaper Hotel Amersfoort buitenaanzicht De Gaaper Hotel Amersfoort hotelkamer

Offerte of rondleiding aanvragen

Slapen in het gezelligste hotel van Amersfoort. Midden in de historische binnenstad, direct aan het marktplein, is sinds 2003 hotel de Gaaper gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument. Het Hotel heeft 18 kamers en 4 longstay studio’s, geschikt voor maximaal 36 gasten. Er zijn één-, twee- of driepersoonskamers. Logement de Gaaper is ideaal voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.

Bij binnenkomst voel je de geschiedenis. Het pand is het oudste stenen woonhuis van Amersfoort en deed in de 19de eeuw dienst als “drogerijen- en verfwaren”. Hotel de Gaaper staat bekend om haar goede service, huiselijke en persoonlijke sfeer. Het personeel doet altijd iets meer. Een extra kinderbedje plaatsen, een tafeltje reserveren bij een van de vele restaurants, een kaartje boeken voor het theater, een rondvaart (april t/m oktober) door de binnenstad, een taxi naar het Station of luchthaven; het Gaaper team doet er alles aan doen om uw persoonlijke wensen en vragen te beantwoorden. Graag tot ziens.