Dinertafel Ambiance Houtrust

Ambiance Houtrust

Dé locatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Bij Houtrust gaan genot en gemak voor de particuliere én zakelijke gast hand in hand.
Lees verder »

Berghotel Amersfoort buitenaanzicht

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Dit meer dan honderd jaar oude viersterrenhotel ligt direct naast een mooi bos en op loopafstand van de binnenstad.
Lees verder »

Bilderberg Hotel De Klepperman

In het centraal gelegen Hoevelaken treft u in een aantal fraai gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen Bilderberg Hotel De Klepperman aan. Een bijzonder, modern en eigentijds hotel.
Lees verder »

Centraal Ketelhuis

Inspirerend industrieel rijksmonument. Dat is het Centraal Ketelhuis. Het rijksmonument geldt als een van Nederlands meest inspirerende industriële locaties voor zakelijke bijeenkomsten.
Lees verder »

Lounge Concordia

Concordia

Op deze unieke locatie, in het centrum van Hoogland, kunt u genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner, een borrel, een gezellig feest, een prachtige trouwdag en een effectieve meeting.
Lees verder »

Locatie Amersfoort Kontakt der Kontinenten ingang

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel. Gelegen in het groen en op 5 minuten van Amersfoort. Het hotel heeft iets te vertellen én te betekenen.
Lees verder »

De Observant

Amersfoort wordt geprezen om haar historische binnenstad, brede horeca-aanbod en de centrale ligging. Deze kenmerken komen bij de Observant samen in een prachtige locatie.
Lees verder »

juichende mensen in zaal

De Prodentfabriek

De Prodentfabriek biedt volledige service op het gebied van catering, audio en visuele techniek. Dé ideale locatie voor een bijeenkomst of congres.
Lees verder »

De Rijtuigenloods

Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n locatie. De authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look & feel.
Lees verder »

DierenPark Amersfoort

Het DierenPark is het grootste hotel van Amersfoort! Dagelijks verblijven hier duizenden dieren. Tussen al die indrukwekkende dieren kan jouw evenement plaatsvinden.
Lees verder »

Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve is een ‘groene’ oase van rust, midden op het platteland, maar toch vlakbij de stad waar je kunt vergaderen en netwerken.
Lees verder »

Eenhoorn Locatie Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort. Comfortabel en sfeervol ingericht en uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten.
Lees verder »