Dinertafel Ambiance Houtrust

Ambiance Houtrust

Dé locatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Bij Houtrust gaan genot en gemak voor de particuliere én zakelijke gast hand... Lees verder »
Berghotel Amersfoort buitenaanzicht

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Best Western Plus Berghotel Amersfoort, een voormalig kuuroord, is een meer dan honderd jaar oud viersterrenhotel gelegen op de ‘berg’... Lees verder »

Bilderberg Hotel De Klepperman

In het centraal gelegen Hoevelaken treft u in een aantal fraai gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen Bilderberg Hotel De Klepperman aan. Een... Lees verder »

Centraal Ketelhuis

Inspirerend industrieel rijksmonument. Dat is het Centraal Ketelhuis. Het rijksmonument geldt als een van Nederlands meest inspirerende industriële locaties voor... Lees verder »
Locatie Amersfoort Kontakt der Kontinenten ingang

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel. Gelegen in het groen en op 5 minuten van Amersfoort. Het hotel heeft... Lees verder »

De Observant

Wanneer er positief over Amersfoort gesproken wordt – en dat gebeurt natuurlijk veelvuldig – gaat het vaak om de prachtige... Lees verder »
juichende mensen in zaal

De Prodentfabriek

Evenementenlocatie De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie. De Prodentfabriek biedt... Lees verder »

De Rijtuigenloods

Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n locatie. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy... Lees verder »

DierenPark Amersfoort

“Je lijkt wel een baviaan!” Vraagje: wat is het grootste hotel van Amersfoort? Antwoord: het DierenPark! Dagelijks (of nachtelijks) slapen... Lees verder »

Eemlandhoeve

De Eemlandhoeve is een ‘groene’ oase van rust, midden op het platteland, maar toch vlakbij de stad. Boerderij in de... Lees verder »
eenhoorn voorkant amersfoort congres

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Op zoek naar een toplocatie voor uw bijeenkomst of themadag in het midden van het land? Waar alles mogelijk is?... Lees verder »
tafels restaurant Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is gelegen in de nabije omgeving van de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in... Lees verder »