Mariënhof Voorkant buitenaanzicht

Mariënhof

Met haar rijke historie is dit prachtige oude klooster dé locatie voor elke gelegenheid. Wandel door de kloostergangen en ervaar de sfeer van vroeger en de knipogen naar het heden.
Lees verder »

Berghotel Amersfoort buitenaanzicht

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Dit meer dan honderd jaar oude viersterrenhotel ligt direct naast een mooi bos en op loopafstand van de binnenstad.
Lees verder »

Mercure Hotel Amersfoort Centre

Mercure Hotel Amersfoort Centre, een gastvrij 4-sterrenhotel met een moderne uitstraling, ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse gast.
Lees verder »

Valk Business Center Amersfoort

Dit luxe viersterrenhotel ligt direct aan de A1. Op de zevende etage bevinden zich acht moderne vergaderzalen welke een prachtig uitzicht over Amersfoort hebben.
Lees verder »

De Gaaper Hotel Amersfoort buitenaanzicht

Hotel de Gaaper

Midden in de historische binnenstad is hotel de Gaaper gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument. Logement de Gaaper is ideaal voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.
Lees verder »

Hotel de Tabaksplant buitenaanzicht

Hotel de Tabaksplant

Deze unieke historische locatie heeft naast kamers en appartenemten ook 2 vergaderzalen en bevindt zich in het oude centrum van Amersfoort. Ervaar de ouderwetse gastvrijheid.
Lees verder »

Van der Valk Leusden-Amersfoort

Vergaderen bij Van der Valk betekent vergaderen in stijl. U kunt kiezen uit royale zalen, arrangementen en apparatuur om uw vergadering tot in de puntjes door ons te laten verzorgen.
Lees verder »

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Het hotel, gelegen aan het Veluwmeer, is een excellente setting voor uw zakelijk succes Alle ingrediënten voor succesvol zakendoen zijn aanwezig.
Lees verder »

De Katoendrukkerij in de Volmolen

Iconische locatie Op een van de meest iconische plekken van Amersfoort ligt ons rijksmonument, De Volmolen. Deze voormalige watermolen uit 1645 staat symbool voor de…
Lees verder »

Leerhotel Het Klooster

Plezier en professionaliteit gaan hand in hand In Leerhotel Het Klooster. In dit oude klooster zorgt het horecatalent van de Hotelschool ervoor dat je evenement perfect verloopt.
Lees verder »

Locatie Amersfoort Kontakt der Kontinenten ingang

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel. Gelegen in het groen en op 5 minuten van Amersfoort. Het hotel heeft iets te vertellen én te betekenen.
Lees verder »

Fletcher Hotel Voorkant

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant ligt vlakbij de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in het groen is het hotel een ideaal startpunt voor een zakelijk bezoek.
Lees verder »