Campanile Hotel Amersfoort

Campanile Hotel Amersfoort

Campanile Hotel Amersfoort is gunstig gelegen aan de A1 & diverse andere verbindingswegen. Het 3 sterren hotel ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanuit het centrum.
Lees verder »

De Gaaper Hotel Amersfoort buitenaanzicht

Hotel de Gaaper

Midden in de historische binnenstad is hotel de Gaaper gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument. Logement de Gaaper is ideaal voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.
Lees verder »

Hotel de Tabaksplant buitenaanzicht

Hotel de Tabaksplant

Deze unieke historische locatie heeft naast kamers en appartenemten ook 2 vergaderzalen en bevindt zich in het oude centrum van Amersfoort. Ervaar de ouderwetse gastvrijheid.
Lees verder »

Fletcher Hotel Voorkant

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant ligt vlakbij de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in het groen is het hotel een ideaal startpunt voor een zakelijk bezoek.
Lees verder »

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW ligt langs de A-28 aan de rand van Landgoed Den Treek. Rust, schoonheid en sfeer. Wij faciliteren graag uw (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten.
Lees verder »

Hilton Royal Parc Soestduinen

Organiseer een evenement met Endless Possibilities als buitenactiviteiten en teambuilding! Het hotel heeft een Health Club, biedt fietsverhuur en er zijn wandelpaden door de bossen en de duinen.
Lees verder »

Van der Valk Leusden-Amersfoort

Vergaderen bij Van der Valk betekent vergaderen in stijl. U kunt kiezen uit royale zalen, arrangementen en apparatuur om uw vergadering tot in de puntjes door ons te laten verzorgen.
Lees verder »

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Dit luxe viersterrenhotel ligt direct aan de A1. Op de zevende etage bevinden zich acht moderne vergaderzalen welke een prachtig uitzicht over Amersfoort hebben.
Lees verder »

Locatie Amersfoort Kontakt der Kontinenten ingang

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel. Gelegen in het groen en op 5 minuten van Amersfoort. Het hotel heeft iets te vertellen én te betekenen.
Lees verder »

Mariënhof Voorkant buitenaanzicht

Mariënhof

Met haar rijke historie is dit prachtige oude klooster dé locatie voor elke gelegenheid. Wandel door de kloostergangen en ervaar de sfeer van vroeger en de knipogen naar het heden.
Lees verder »

Berghotel Amersfoort buitenaanzicht

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Dit meer dan honderd jaar oude viersterrenhotel ligt direct naast een mooi bos en op loopafstand van de binnenstad.
Lees verder »

Lange Jan Hotel

Lange Jan Hotel bevindt zich in het hart van Amersfoort in een fraai gerenoveerd pand uit eind 18e eeuw, vlak naast de beroemde en historische Onze Lieve Vrouwetoren.
Lees verder »