De Prodentfabriek

catwalk in de Prodentfabriek juichende mensen in zaal De Nieuwe Stad, Prodentfabriek

Evenementenlocatie De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie. De Prodentfabriek biedt volledige service op het gebied van catering, audio en visuele techniek.

Samen met onze partners richten we uw evenement geheel op maat en naar wens voor u in. Met een zeer uitgebreide basis aan techniek maken we van uw een event een ongekend succes. We gaan graag met u in gesprek, om zo tot een goed advies te komen. De Prodentfabriek beschikt over zowel kleine als grote ruimtes, variërend in grootte van 20m2 tot 1100m2. Daarmee biedt de Prodentfabriek ruimte aan gezelschappen tot 1.000 personen.

Catering
De Prodentfabriek werkt samen met cateraars uit de directe omgeving. Mede daardoor kunnen we uw wensen op een creatieve wijze invullen. Of het een biologische lunch, foodstands of sitdown diners betreft, wij ontzorgen u graag. Het is in overleg mogelijk om een eigen cateraar aan te dragen. De Prodentfabriek beschikt over een ingerichte keuken. Deze keuken met basisfaciliteiten maakt het voor vrijwel iedere cateraar mogelijk om zo een lunch, borrel of diner tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

Techniek
De Prodentfabriek biedt volledige service op het gebied van audio en visuele techniek. Tezamen met onze partners richten we uw evenement geheel op maat en naar wens voor u in. Met een zeer uitgebreide basis aan techniek maken we van uw een event een ongekend succes. Een ervaren team van techniek suppliers weet de aanvullende wensen voor elke presentatie perfect in beeld te brengen. De Prodentfabriek gaat graag met u in gesprek, om zo tot een goed advies te komen.