De Prodentfabriek

De Nieuwe Stad, Prodentfabriek De Prodentfabriek Amersfoort De Prodentfabriek Amersfoort De Prodentfabriek Amersfoort De Prodentfabriek Amersfoort De Prodentfabriek Amersfoort De Prodentfabriek Amersfoort De Prodentfabriek Amersfoort De Prodentfabriek Amersfoort

Offerte of rondleiding aanvragen

Op zoek naar een industriële evenementenlocatie? Welkom bij de Prodentfabriek in Amersfoort! De meest duurzame locatie voor elk evenement. Of het nu gaat om beurzen, congressen, workshops of presentaties: dankzij de diversiteit aan ruimtes hebben we ruimte voor 40 tot 1000 personen. We hebben alle ingrediënten in huis om van elk evenement een succes te maken: van conceptontwerp, hostesses, catering en audiovisuele middelen tot branding. Evenementenlocatie De Prodentfabriek is dé ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie. De Prodentfabriek biedt volledige service op het gebied van catering, audio en visuele techniek.

De Productiehal + 12 break out ruimtes
In de grote Productiehal is bijna 80 jaar lang de welbekende Prodent tandpasta geproduceerd. Nu is het een bijzondere locatie met zowel kleine als grote ruimtes van 20 tot 1000 m². Alle ruimtes hebben een eigen karakteristieke en industriële uitstraling. Geschikt voor gezelschappen tot 1000 personen.

Centraal gelegen in De Nieuwe Stad
De Prodentfabriek is gevestigd in de Nieuwe Stad, de innovatieve microstad in het stadshart van Amersfoort. Dé locatie waar betrokken ondernemers elkaar versterken en waar verschillende samenwerkingen ontstaan. Een plek voor ontmoeting, ontspanning en evenementen. Het opladen van elektrische auto’s, gasloos bouwen en parkeeroplossingen staan hier centraal.

Duurzaamheid
We maken al enkele jaren gebruik van een biomassaketel, zonnepanelen en zonneboilers. De biomassaketel is een vervanging voor de traditionele cv-ketel en voorziet door het gebruik van houtsnippers en restafval de Prodentfabriek van warmte. Door de ringleiding die is aangesloten op de biomassaketel worden ook de omliggende gebouwen voorzien van warmte.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
De Prodentfabriek is gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en ligt op 12 minuten lopen van station Amersfoort Centraal. Daarnaast is onze locatie per auto goed bereikbaar door de nabij gelegen snelwegen A1 en A28. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage Eemplein. Parkeerkaarten zijn slechts € 6,50 voor 24 uur parkeren. Tevens zijn er diverse hotels gevestigd op loopafstand.

Contact
Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de Prodentfabriek voor je evenement? Vul het contactformulier in. Onze eventspecialist neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.