Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Eenhoorn Locatie Amersfoort Eenhoorn Locatie Amersfoort Eenhoorn Locatie Amersfoort Eenhoorn Locatie Amersfoort Eenhoorn Locatie Amersfoort Eenhoorn Locatie Amersfoort Eenhoorn Locatie Amersfoort

Op zoek naar een toplocatie voor uw bijeenkomst of themadag in het midden van het land? Waar alles mogelijk is? Eenhoorn Meeting Center is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort. Comfortabel en sfeervol ingericht. Eenhoorn Meeting Center is uitstekend geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van een korte vergadering tot een congres. Onze vergaderarrangementen kunt u geheel naar uw wens inzetten voor ieder soort vergadering: van 2 tot 350 personen. Wij zorgen goed voor u en uw gasten. Eenhoorn Meeting Center is aangesloten bij Regardz.nl en is daarnaast ook één van de eigen Regardz locaties.

Restaurant De Eenhoorn
Op de tweede verdieping van Eenhoorn Meeting Center serveren wij heerlijke menu’s, buffetten en diners in ons restaurant. Onze keukenbrigade werkt altijd met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen. U kunt kiezen uit een aantal cateringarrangementen. Specifieke wensen? We maken graag een voorstel op maat.

De Rondeelzaal
Sommige Bijbelse dichters gebruikten de eenhoorn in hun poëzie alssymbool voor kracht en vermogen. Wat dat betreft is De Rondeelzaalmet recht het uithangbordje van De Eenhoorn en een aangewezenruimte voor elk congres of evenement. Deze zaal heeft een omvangvan 320 m² en biedt ruimte aan maar liefst 350 mensen.

De lobby
Ook de lobby van de Eenhoorn is omgetoverd tot dé ontmoetingsplekin Amersfoort. Onder het genot van heerlijke koffie en ambachtelijke broodjes, zoetigheden, salades die ter plekke door het foodconcept Hartig worden bereid kunt u hier uw zakelijke – of privé afspraak laten plaatsvinden.

Eenhoorn Meeting Center
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort
033 – 4673730
welkom@eenhoornamersfoort.nl
www.eenhoornamersfoort.nl