Valk Business Center Amersfoort

Offerte of rondleiding aanvragen

Jouw flexibele werkplek in een unieke omgeving.
Van der Valk Business Center Amersfoort biedt u de mogelijkheid om een eigen werkplek te huren. Met een open blik creëren we samen een creatieve workspace.

Ons Resident
Bent u opzoek naar een flexibele werkplek in een open ruimte? Dan is dit de perfecte werkplek!
Een membership zorgt voor verbinding tussen ondernemers. Sluit een membership af en wij zorgen voor een vertrouwde omgeving waar wij gezamenlijk zorgen voor groei.

Onze Suites
Wilt u een extra kantoor faciliteren voor uw medewerkers? Zit u in de start-up fase en op zoek naar een kantoor?
De suite biedt afzonderlijk kantoorruimtes voor teams van 1 tot 18 members. Op basis van het aantal members kiest u de gewenste grootte van uw kantoorruimte.

Van der Valk Amersfoort A1 beschikt over een compleet Business Center met onder andere 18 zalen en diverse foyers, maar ook koffiebar Chiccio, Live Cooking restaurant, SIXX Skybar, Van der Valk Vitaal en fitnessclub. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een kantoor of flexibele werkplek.

Het Van der Valk Business Center Amersfoort A1 is uniek vanwege de verschillende mogelijkheden en het aanbod van de diverse Van der Valk faciliteiten. Lunchen met zakenrelaties in het Live Cooking restaurant, een last-minute sollicitatiegesprek in een van de vergaderzalen of een sportsessie in de gym; alle faciliteiten zijn in huis.

De in totaal 26 zalen verdeeld tussen ons Business Center en ons hotel zijn modern ingericht; u kunt ongestoord en comfortabel vergaderen. Bij ons kunt u uitstekend terecht met zowel grote groepen als kleine gezelschappen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen.

Verder telt het hotel 140 kamers, allen voorzien van gratis draadloos internet, koffie/thee faciliteiten, interactieve televisie, telefoon en een kluisje. De hotelkamers zijn voorzien van een comfortabele badkamer met stortdouche of bubbelbad. Tevens beschikt ons hotel over voldoende gratis parkeergelegenheid en u kunt in het gehele hotel gebruik maken van gratis draadloos internet.

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden bij Van der Valk Amersfoort A1, neem dan contact op met onze meeting specialisten.

Graag tot ziens bij Van der Valk Amersfoort A1!

Bekijk ook onze factsheet.