Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Offerte of rondleiding aanvragen

Van der Valk Amersfoort A1 beschikt over een compleet Business Center met onder andere 18 zalen en diverse foyers, maar ook koffiebar Chiccio, Live Cooking restaurant, SIXX Skybar, Van der Valk Vitaal en fitnessclub. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een kantoor of flexibele werkplek

Het Van der Valk Business Center Amersfoort A1 is uniek vanwege de verschillende mogelijkheden en het aanbod van de diverse Van der Valk faciliteiten. Lunchen met zakenrelaties in het Live Cooking restaurant, een last-minute sollicitatiegesprek in een van de vergaderzalen of een sportsessie in de gym; alle faciliteiten zijn in huis.

De in totaal 26 zalen verdeeld tussen ons Business Center en ons hotel zijn modern ingericht; u kunt ongestoord en comfortabel vergaderen. Bij ons kunt u uitstekend terecht met zowel grote groepen als kleine gezelschappen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen.

Verder telt het hotel 140 kamers, allen voorzien van gratis draadloos internet, koffie/thee faciliteiten, interactieve televisie, telefoon en een kluisje. De hotelkamers zijn voorzien van een comfortabele badkamer met stortdouche of bubbelbad. Tevens beschikt ons hotel over voldoende gratis parkeergelegenheid en u kunt in het gehele hotel gebruik maken van gratis draadloos internet.

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden bij Van der Valk Amersfoort A1, neem dan contact op met onze meeting specialisten.

Graag tot ziens bij Van der Valk Amersfoort A1!

Bekijk ook onze factsheet.