De Observant

Offerte of rondleiding aanvragen

Elkaar veilig blijven ontmoeten
De Observant, is een voormalig monnikenklooster in het hartje van Amersfoort. De rijke historie van het monumentale pand van De Observant voert terug tot het einde van de 15e eeuw. Zakelijk aantrekkelijk voor een bijeenkomst, vergadering, lunch of borrel. De 13 zalen bieden voldoende mogelijkheden om elkaar de ruimte te geven. De zalen kenmerken zich door de hoge plafonds, authentieke balken en kloosterramen.

1,5 meter oplossingen
Gezien 13 ruimtes en streaming mogelijkheden is het nog steeds mogelijk om grotere groepen dan 30 te ontvangen. Hierbij geldt dat de 1,5 meterregel moet worden nageleefd en dat uw bijeenkomst zal worden verdeeld over meerdere zalen om het maximum van 30 personen niet te overschrijden.

Overdekte sfeervolle binnentuin
Vanaf dit najaar en winter 2020 is de binnentuin overdekt door een comfortabele aangeklede en verwarmde tent. Ideaal voor een borrel,  diner of ander samenzijn.

De parkeergarage ligt naast de deur en het station op 1 km loopafstand. Kortom, een fijne centrale plek om samen te komen. Veiligheid gaat boven alles. Desinfectiemiddelen staan op centrale plekken klaar, looproutes liggen klaar.

Kom sfeerproeven. U bent van harte welkom. De Observant biedt u gastvrij de ruimte …!