Observant

Offerte of rondleiding aanvragen

In de binnenstad van Amersfoort biedt ons historische pand ruimte voor iedereen. Wij hebben 13 zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, livestreams, trainingen, feesten, borrels, bruiloften en nog veel meer. Groot, klein, intiem, zakelijk, feestelijk, inspirerend of verrassend. We hebben het allemaal. Aan de buitenkant oogt Observant bescheiden en sober. Eenmaal binnen kunt u zich verbazen over de historische ambiance, de prachtige binnenplaats en de moderne faciliteiten.

Wij zorgen dat uw bijeenkomst soepel verloopt. Van ontvangst met koffie en vers banket tot een goede lunch met luxe belegde broodjes, een borrel achteraf of een heerlijk diner. Ons team professionals verzorgt alles tot in de puntjes.

Ontvangt u uw gasten, doen wij de rest. Ons café leent zich uitstekend voor bedrijfsfeesten, recepties, jubilea en feestavonden. Aangrenzend aan het café vind u onze Galerij die ook heel geschikt is voor feestelijke gelegenheden. Deze ruimtes zijn samen te gebruiken voor een ontvangst tot wel 300 personen.

Centraal in het midden van het land zijn wij optimaal bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. Station om de hoek en parkeergarage onder ons pand.

Observant is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 19:00.