Mariënhof

Mariënhof Locatie Amersfoort buffettafel Mariënhof Locatie Amersfoort binnenhof avond Mariënhof Locatie Amersfoort bar Mariënhof Locatie Amersfoort presentatieruimte Mariënhof Locatie Amersfoort vergaderruimte Mariënhof Locatie Amersfoort catering Mariënhof Voorkant buitenaanzicht

Offerte of rondleiding aanvragen

Met haar rijke historie is dit prachtige, meer dan 500 jaar oude klooster dé locatie voor elke gelegenheid. Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek de knipogen naar het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen.

Bekijk hier waarom de Mariënhof de perfecte locatie voor uw bijeenkomst is:

De Mariënhof biedt vele praktische, inspirerende en karakteristieke ruimtes. Van workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners, bruiloften en bedrijfsfeesten. In totaal kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen.

Oog voor detail

Het team van gedreven, jonge en enthousiaste mensen weet met hun ruime ervaring precies waar een goede locatie aan moet voldoen. Met de uitgangspunten verrassen, verzorgen en verbinden staan zij klaar om u een unieke beleving te geven! In samenwerking met vaste partners kunnen zij alles voor u regelen: eten en drinken, licht en geluid, workshops en entertainment.

Bereikbaarheid

De Mariënhof is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op steenworp afstand ligt parkeergarage de Koestraat met meer dan 400 parkeerplaatsen. Meerdere buslijnenstoppen voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de Singel, waardoor vervoer per boot ook mogelijk is.

Met passie laat het team iedereen van de Mariënhof genieten en staan ervoor hun gasten te verrassen, te verzorgen en te verbinden.