"Ik geef mezelf als bezoeker van congressen altijd de opdracht mee minstens drie nieuwe inzichten op te doen en drie nieuwe contacten te leggen."

Lucas Bolsius, Burgemeester van Amersfoort

Makkelijk: ons digitaal congreshandboek.

“Ik geef mezelf als bezoeker van congressen altijd de opdracht mee minstens drie nieuwe inzichten op te doen en drie nieuwe contacten te leggen. Het helpt om nieuwsgierig te zijn en geïnspireerd te raken door vernieuwende ideeën die te vertalen zijn naar uw eigen organisatie. U weet als geen ander: de locatie speelt daarin een belangrijke rol. Een plek die uitnodigt om net even anders te kijken, anders te denken en even de normale bagage los te laten. Weg uit de dagelijkse routine. De regio Amersfoort geeft u locaties die de ontsnapping goed mogelijk maken. En er valt veel te kiezen! Ook als het gaat om de ontspannende onderdelen in en buiten het congresprogramma.

Laat dit handboek u inspireren in uw zoektocht naar een geschikte locatie in de regio Amersfoort. Ik wens u vele nieuwe inzichten toe!”

Congresstad Amersfoort

Een logische keuze! In het midden van Nederland, dus uitstekend bereikbaar. Maar er zijn meer redenen. En die lees je in dit praktische congreshandboek.

Download de PDF