Mercure Hotel Amersfoort Centre

Offerte of rondleiding aanvragen

Mercure Hotel Amersfoort Centre, een gastvrij 4-sterrenhotel met een moderne uitstraling, ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse gast. Hier kunt u genieten van up-to-date comfort en gebruik maken van de allerlaatste technologische faciliteiten. De vergaderruimtes hebben een capaciteit van ruim 250 personen. 

Gelegen op 500m van het Centraal Station Amersfoort, tegenover de Hogeschool Utrecht (HU), is Mercure Hotel Amersfoort Centre (4sterren) de ideale plek voor uw vergaderingen. Geniet van een comfortabel hotel met gratis WIFI in het hart van Amersfoort. Geniet van de sfeer in onze TIJDLOZE bar, “Timeless”, waar u onder het genot van een goed glas wijn kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. Mercure Hotel Amersfoort Centre: een modern, gastvrij hotel met een luxe en eigentijdse stijl.

Onze Chef-kok bereidt graag een luxe ontbijtbuffet, heerlijke lunch of diner met een Italiaanse-Mediteraanse signature in ons Restaurant Clockwise. Daarnaast bent u van harte welkom in Bar Timeless voor een drankje na uw werk met uitzicht over Amersfoort. Ook kan hier bijvoorbeeld een borrel worden georganiseerd na een zakelijk event en/of congres in één van onze vergaderruimtes.