De Rijtuigenloods

Rijtuigenloods Amersfoort bar Rijtuigenloods Amersfoort industrieel beeld Rijtuigenloods Amersfoort hal verlicht Rijtuigenloods Amersfoort hal

Offerte of rondleiding aanvragen

Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n locatie. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look & feel. Je kunt er terecht met groepen tot 2.000 personen, maar ook met kleinere gezelschappen voel je je thuis in dit industriële rijksmonument.

De Rijtuigenloods beschikt over zestien subruimtes die flexibel inzetbaar zijn. Dat biedt volop zakelijke mogelijkheden. De Rijtuigenloods is daarmee een perfecte locatie voor beurzen, bedrijfsfeesten, seminars, congressen en symposia.

De Rijtuigenloods beschikt over hoogwaardige cateringmogelijkheden, moderne faciliteiten en vaste techniek. Het deels glazen dak zorgt voor ruime inval van daglicht in het monumentale pand. Het is mogelijk om het dak te verduisteren voor uw evenement. Kiest u voor de Rijtuigenloods? Dan is dat een verantwoorde keuze. De locatie is namelijk Green Key-gecerticifeerd (goud), wat waarborgt dat aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid is voldaan.