Showdesign Locatie Amersfoort

5 opvallende DJ booths voor jouw evenement!

‘Wow! Dat ziet er gaaf uit!’ Dat zou je toch willen horen bij de eerste stap die de bezoeker zet op jouw event? Met de juiste blikvanger zorg je hiervoor! Om het helemaal mooi te maken, is dit ook nog eens een groot onderdeel van de show. We hebben het hier over opvallende DJ booths.
Lees verder »

Interactieve videomapping

Creatief aan de slag met interactieve videomapping

Wij lieten het publiek live, via een touchscreen, het stadhuis van Zwolle digitaal inkleuren. En dat viel in de smaak, bij jong én oud. Het stadhuis werd namelijk zichtbaar met veel plezier ingekleurd door het creatieve publiek. Dát is ons nieuwe concept: interactieve videomapping.
Lees verder »

Kennis festivals

Tips om je congres duurzaam te maken

Als organisator van evenementen of congressen let je op de capaciteit van de locatie, het budget en de faciliteiten én op duurzaamheid. Lees in onze groene checklist hoe je je congres gemakkelijk duurzamer maakt.
Lees verder »

Spreker bij congres

5 tips voor het organiseren van een succesvol congres

Een congres organiseren is niet zomaar iets. Het organiseren van een congres kost vaak veel tijd en geld. De gasten hebben hoge verwachtingen en betalen soms fors voor het bijwonen van een congres. Het is daarom erg belangrijk om goed voorbereid aan de slag te gaan tijdens het organiseren van een congres. Daarom geven wij u 5 tips ter voorbereiding van een succesvol congres.
Lees verder »

eenhoorn binnen amersfoort vergaderen

De beste apps voor een effectieve vergadering

Elke dag maken we gebruik van vele apps om de dagelijkse dingen een stuk eenvoudiger te maken. Flitsmeister om de files te checken, Parkmobile voor het betalen van uw parkeerticket en het laatste nieuws wordt gelezen via NU.nl. Een vergadering kan soms best intensief zijn en daarom hebben wij onderzoek voor u gedaan naar handige vergader apps om zo uw bijeenkomst een stuk effectiever te maken.
Lees verder »

Leerhotel Het Klooster - 3 sterren superieur

Leerhotel het Klooster krijgt de status 3 sterren superieur

Leerhotel Het Klooster heeft sinds juli 2018 officieel de status 3 sterren superieur! En daar zijn ze trots op. Een team van vakmensen biedt studenten de mogelijkheid om in het hotel, in de praktijk te leren en ontwikkelen. Dit gebeurt binnen alle afdelingen van het hotel, restaurant en in de prachtige zalen.
Lees verder »

Wial congres 2017 Shanghai

Action Learning-congres: van Shanghai naar Amersfoort

Groeit de regio Amersfoort uit tot het kloppende hart van de wereldwijd beproefde leer- en verandermethode action learning? Als het aan de organisatoren van het Action Learning-congres ligt wel. Op 26 en 27 september komen zeker 250 deelnemers uit alle windhoeken van de wereld samen in Leerhotel Het Klooster. Na São Paulo, Washington en Shanghai komt het congres nu naar Amersfoort.
Lees verder »

Rijtuigenloods

7 tips voor een geslaagde follow-up

Follow-up: het ondergeschoven kindje in de organisatie van een evenement. Zonde, want de gegevens van bezoekers zijn ontzettend waardevol voor het opbouwen van een relatie. Lees hier hoe je een succesvolle follow-up organiseert.
Lees verder »

Notitieblok schrijven

5 tips om je eventbudget op schema te houden

Geen geld, geen evenement! Een begroting is de ruggengraat van elk evenement en het is bepalend voor het succes of falen van de evenementenplanning en -coördinatie ervan. Het samenstellen van een zorgvuldig doordacht budget dat al je uitgaven en inkomsten omvat is een goed begin. Waar de meeste evenementmanagers niet bij stilstaan is het voldoen aan de voorspellingen die zij hebben gedaan.
Lees verder »