eenhoorn binnen amersfoort vergaderen

De beste apps voor een effectieve vergadering

Elke dag maken we gebruik van vele apps om de dagelijkse dingen een stuk eenvoudiger te maken. Flitsmeister om de files te checken, Parkmobile voor het betalen van uw parkeerticket en het laatste nieuws wordt gelezen via NU.nl. Een vergadering kan soms best intensief zijn en daarom hebben wij onderzoek voor u gedaan naar handige vergader apps om zo uw bijeenkomst een stuk effectiever te maken.
Lees verder »

Leerhotel Het Klooster - 3 sterren superieur

Leerhotel het Klooster krijgt de status 3 sterren superieur

Leerhotel Het Klooster heeft sinds juli 2018 officieel de status 3 sterren superieur! En daar zijn ze trots op. Een team van vakmensen biedt studenten de mogelijkheid om in het hotel, in de praktijk te leren en ontwikkelen. Dit gebeurt binnen alle afdelingen van het hotel, restaurant en in de prachtige zalen.
Lees verder »

Wial congres 2017 Shanghai

Action Learning-congres: van Shanghai naar Amersfoort

Groeit de regio Amersfoort uit tot het kloppende hart van de wereldwijd beproefde leer- en verandermethode action learning? Als het aan de organisatoren van het Action Learning-congres ligt wel. Op 26 en 27 september komen zeker 250 deelnemers uit alle windhoeken van de wereld samen in Leerhotel Het Klooster. Na São Paulo, Washington en Shanghai komt het congres nu naar Amersfoort.
Lees verder »

Rijtuigenloods

7 tips voor een geslaagde follow-up

Follow-up: het ondergeschoven kindje in de organisatie van een evenement. Zonde, want de gegevens van bezoekers zijn ontzettend waardevol voor het opbouwen van een relatie. Lees hier hoe je een succesvolle follow-up organiseert.
Lees verder »

Notitieblok schrijven

5 tips om je eventbudget op schema te houden

Geen geld, geen evenement! Een begroting is de ruggengraat van elk evenement en het is bepalend voor het succes of falen van de evenementenplanning en -coördinatie ervan. Het samenstellen van een zorgvuldig doordacht budget dat al je uitgaven en inkomsten omvat is een goed begin. Waar de meeste evenementmanagers niet bij stilstaan is het voldoen aan de voorspellingen die zij hebben gedaan.
Lees verder »

Wagenwerkplaats zaal

Hoe promoot je jouw evenement?

De datum is vastgelegd. De locatie is geboekt. Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat de aanmeldingen binnenstromen. Weet je niet goed hoe je jouw evenement het beste kunt promoten? Je hoeft geen groot reclamebudget te hebben of BN’ers in te zetten. Wij geven je must do’s voor een volgeboekt evenement!
Lees verder »

Buggy teamuitje

5 voordelen van een teambuilding activiteit voor je bedrijf

Succes bereik je samen en daarom is het belangrijk dat jij en je team goed kunnen samenwerken. Dit is immers ook het geheim van succesvolle organisaties. Door goede communicatie, een hoge productiviteit en tevreden medewerkers bereik je meer. De goede sfeer die hieruit voortkomt op de werkvloer zorgt er voor dat alles net wat makkelijker verloopt en dit is terug te zien in de resultaten van het bedrijf.
Lees verder »