Flint Amersfoort Locatie Amersfoort

Waar moet je op letten tijdens een locatiebezoek?

Yes, je hebt weer een leuk nieuw evenement in de planning staan. Van tevoren heb je research gedaan op internet, websites bekeken, offertes opgevraagd en vergeleken. Tijd voor een locatiebezoek! Maar waar let je nou op tijdens zo’n bezoek? Hoe weet je of deze locatie perfect bij jouw evenement past? We zetten een aantal tips op een rijtje.
Lees verder »

Zo kies je de juiste zakelijke locatie

Het kiezen van de juiste zakelijke locatie is niet binnen een paar tellen gedaan. Je moet van tevoren duidelijk de belangrijkste voorwaarden op een rijtje zetten. Maar op welke details moetje nu eigenlijk letten? Je leest het in deze blog van Fletcher Hotels.
Lees verder »

Kontakt der Kontinenten inspiratie heidag

Inspiratie voor een succesvolle heidag

In veel bedrijven is de heidag een (twee)jaarlijks terugkerend moment in de agenda. En waar de heidag vroeger vooral voor MT-leden werd georganiseerd, ruilen ook andere afdelingen de traditionele vergadering steeds vaker in voor een inspirerende sessie op de hei. Kontakt der Kontinenten geeft tips voor een effectieve heidag.
Lees verder »

Showdesign

360DomeXperience voor een personeelsfeest

De alom bekende vraag rondom een personeelsfeest. “Bedenk iets dat nog gaver, leuker en indrukwekkender is dat we afgelopen jaren gedaan hebben.” En om het nog lastiger te maken kwam de vraag vanuit het VKA uit Zoetermeer. Een mooie uitdaging!
Lees verder »

ISVW buitenkant

Waarom LOBO zo blij is? Een review.

„In het kader van een tweedaagse was ik voor LOBO – Landelijk Overleg Lerarenopleiding Basisonderwijs – op zoek naar een ‘anders dan anders’ locatie, centraal in Nederland. Min of meer bij toeval stuitte ik op de veelbelovende website van Locatie Amersfoort en stuurde een mail. Vrijwel direct kreeg ik een reactie terug met tevens een uitstekende suggestie: Landgoed ISVW in Leusden.”
Lees verder »