Zo kies je de juiste zakelijke locatie

Het kiezen van de juiste zakelijke locatie is niet binnen een paar tellen gedaan. Je moet van tevoren duidelijk de belangrijkste voorwaarden op een rijtje zetten. Maar op welke details moetje nu eigenlijk letten? Je leest het in deze blog van Fletcher Hotels.
Lees verder »

Kontakt der Kontinenten inspiratie heidag

Inspiratie voor een succesvolle heidag

In veel bedrijven is de heidag een (twee)jaarlijks terugkerend moment in de agenda. En waar de heidag vroeger vooral voor MT-leden werd georganiseerd, ruilen ook andere afdelingen de traditionele vergadering steeds vaker in voor een inspirerende sessie op de hei. Kontakt der Kontinenten geeft tips voor een effectieve heidag.
Lees verder »

Showdesign

360DomeXperience voor een personeelsfeest

De alom bekende vraag rondom een personeelsfeest. “Bedenk iets dat nog gaver, leuker en indrukwekkender is dat we afgelopen jaren gedaan hebben.” En om het nog lastiger te maken kwam de vraag vanuit het VKA uit Zoetermeer. Een mooie uitdaging!
Lees verder »

ISVW buitenkant

Waarom LOBO zo blij is? Een review.

„In het kader van een tweedaagse was ik voor LOBO – Landelijk Overleg Lerarenopleiding Basisonderwijs – op zoek naar een ‘anders dan anders’ locatie, centraal in Nederland. Min of meer bij toeval stuitte ik op de veelbelovende website van Locatie Amersfoort en stuurde een mail. Vrijwel direct kreeg ik een reactie terug met tevens een uitstekende suggestie: Landgoed ISVW in Leusden.”
Lees verder »

Flint in gesprek

Interactie creëren tijdens een evenement of congres

‘Tijdens een evenement of bijeenkomst ben ik zelf meer op de achtergrond dan dat ik actief meedoe, zonde eigenlijk. Herken je dat? Of ben jij juist degene die de zaal actief probeert mee te laten doen?’ In deze blog geeft Flint tips over interactie creëren tijdens een evenement of congres.

Lees verder »

Locatie Amersfoort Kontakt der Kontinenten ingang

Tips voor het organiseren van een duurzaam(er) event

Een goed opgezet evenement is een goed marketingmiddel en een uitstekende manier om relaties of medewerkers aan u te binden. Maar… elk event zorgt ook voor belasting op het milieu. Denk aan het gebruik van energie voor de verlichting, klimaatbeheersing en de audiovisuele middelen. En wat dacht u van de catering en de bezoekers die van en naar de locatie reizen?
Lees verder »

Showdesign Locatie Amersfoort

5 opvallende DJ booths voor jouw evenement!

‘Wow! Dat ziet er gaaf uit!’ Dat zou je toch willen horen bij de eerste stap die de bezoeker zet op jouw event? Met de juiste blikvanger zorg je hiervoor! Om het helemaal mooi te maken, is dit ook nog eens een groot onderdeel van de show. We hebben het hier over opvallende DJ booths.
Lees verder »