Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein; het meest comfortabele landgoed van Nederland. Direct aan de A28, in het midden van het land. Met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden.
Lees verder »

Voorzijde paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk

Magisch decor voor uw evenement
Diner – presentatie – festival – bijeenkomst – viering
Lees verder »

Lounge Concordia

Concordia

Op deze unieke locatie, in het centrum van Hoogland, kunt u genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner, een borrel, een gezellig feest, een prachtige trouwdag en een effectieve meeting.
Lees verder »

Dinertafel Ambiance Houtrust

Ambiance Houtrust

Dé locatie voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Bij Houtrust gaan genot en gemak voor de particuliere én zakelijke gast hand in hand.
Lees verder »

Campanile Hotel Amersfoort

Campanile Hotel Amersfoort

Campanile Hotel Amersfoort is gunstig gelegen aan de A1 & diverse andere verbindingswegen. Het 3 sterren hotel ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanuit het centrum.
Lees verder »

De Prodentfabriek Amersfoort

De Prodentfabriek

De Prodentfabriek biedt volledige service op het gebied van catering, audio en visuele techniek. Dé ideale locatie voor een bijeenkomst of congres.
Lees verder »

Nationaal Militair Museum congres

Nationaal Militair Museum

Organiseer uw event tussen tanks en vliegtuigen en ervaar het gevoel van ruimte met uitzicht op de natuur van Park Vliegbasis Soesterberg.
Lees verder »

Entree Zuiderzoet

Zuiderzoet

„Het Saint-Tropez van midden Nederland!” is een veel gehoorde opmerking van gasten die u al voorgingen in Zuiderzoet. Beleef het ook en kies voor deze eigentijdse en inspirerende locatie.
Lees verder »

De Gaaper Hotel Amersfoort buitenaanzicht

Hotel de Gaaper

Midden in de historische binnenstad is hotel de Gaaper gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument. Logement de Gaaper is ideaal voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.
Lees verder »

Hotel de Tabaksplant buitenaanzicht

Hotel de Tabaksplant

Deze unieke historische locatie heeft naast kamers en appartenemten ook 2 vergaderzalen en bevindt zich in het oude centrum van Amersfoort. Ervaar de ouderwetse gastvrijheid.
Lees verder »

Foyer Midden nederland Hallen

Midden Nederland Hallen

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.
Lees verder »

Fletcher Hotel Voorkant

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant ligt vlakbij de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in het groen is het hotel een ideaal startpunt voor een zakelijk bezoek.
Lees verder »