Het Lokaal

Offerte of rondleiding aanvragen

Het Lokaal. Puur, lekker, vers in hartje Amersfoort. Een podium voor streekproducten en ambacht. Naast winkel en restaurant ook een locatie voor vergaderingen, feesten en evenementen.

Boodschappen, rechtstreeks van het land
Een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen. Alle producten in het VersLokaal komen rechtstreeks van boeren en producenten in een straal van 50 km rond Amersfoort. Een korte keten: prijsvoordeel voor zowel de boer als voor jou. Vaak goedkoper dan het biologische aanbod bij de supermarkt! We vertellen je graag waar alles vandaan komt of zelfs wie het maakt.

Kijken en leren in Het Lokaal
In Het Lokaal zelf wordt brood gebakken, koffie gebrand en bier gebrouwen. Lokaler wordt het niet! Deze smaakmakers organiseren workshops in ‘Het LesLokaal’ en geven met passie hun ambacht door voor thuis. Op de website van Het Lokaal staan alle workshops, reserveer snel een plekje in de keuken!

Proeflokaal: eten, drinken, inspireren
In het Proeflokaal kun je terecht voor ontbijt, lunch en (op donderdag, vrijdag en zaterdag diner). Uiteraard werken we alleen met onze eigen producten. Onze kok Tobias vertelt graag hoe hij zijn gerechten maakt. Smaakt het? Koop de ingrediënten en maak thuis indruk met een heerlijk streekgerecht!

Vergaderen of feesten?
Het Lokaal is een heerlijke werkplek (gratisWiFi), de zitkuil leent zich uitstekend voor presentaties. In het ProefLokaal zijn regelmatig bruiloftsfeesten, verjaardagen of bedrijfsfeesten. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw feest!
Boven ons magazijn hebben wij twee ruime kamers, geschikt voor het geven van workshops, vergaderingen, bijeenkomsten of privé-diners. Deze ruimtes zijn makkelijk te reserveren via onze website.