De Katoendrukkerij in de Volmolen

Offerte of rondleiding aanvragen

Iconische locatie
Op een van de meest iconische plekken van Amersfoort ligt ons rijksmonument, De Volmolen. Deze voormalige watermolen uit 1645 staat symbool voor de eeuwenlange textielnijverheid in de stad. Pal naast de Koppelpoort. Op de rand van de oude en de nieuwe stad, direct aan de monding van de rivier De Eem. In 2020 is het monument gerestaureerd met de nadruk op comfort en duurzaamheid.

Fotolocatie
Amersfoortse ondernemingen die zich willen profileren als Amersfoortse onderneming gebruiken de omgeving van de Koppelpoort en de Volmolen als backdrop voor hun fotografie. Nu kunnen ze hun bijeenkomst of (product-)presentatie ook Ć­n of vanuit de Volmolen opzetten.

Bereikbaarheid
De Volmolen ligt op 5 minuten lopen van de Eempleingarage en 800 meter lopen van het Centraal Station. We zijn landelijk, regionaal en lokaal goed bereikbaar en alle voorzieningen in de stad liggen op loopafstand.

Sfeervol rijksmonument
Op de begane grond hebben we De Hoekkamer van 26 m2 die geschikt is voor een bijeenkomst van 8-12 personen. De Werkplaats, eveneens op de begane grond, is geschikt voor een bijeenkomst van max. 50 personen. De Werkzolder op de 1e verdieping is geschikt voor een bijeenkomst van max. 30 personen. De intieme en sfeervolle ruimtes bieden de perfecte achtergrond voor het houden van uw vergadering, training, heisessie of (online) presentatie. Met alle horeca in de stad onder handbereik, kunnen we u ook alle catering bieden die gewenst is. Bij de invulling houden wij uiteraard rekening met de actuele Covid-19 maatregelen wat betreft hygiƫnemaatregelen en maximale bezetting.

Teambuilding en overnachting
Uniek is de mogelijkheid om (aanvullend) een teambuilding-activiteit in de ambachtelijke werkplaats van de Katoendrukkerij voor u te organiseren. Voor zakelijke gasten hebben we eveneens 2 tweepersoons gastenkamers om te overnachten in de Volmolen.