Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel Voorkant Koffie op terras Junior suite Fletcher Hotel Amersfoort

Offerte of rondleiding aanvragen

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is gelegen in de nabije omgeving van de prachtige stad Amersfoort. Door de unieke ligging midden in het groen is het hotel een ideaal startpunt voor een ontspannen weekend weg of voor een zakelijk bezoek.

  • Luxe en modern hotel
  • Gelegen nabij het centrum van Amersfoort
  • Eigen fitnessruimte
  • Achttien multifunctionele vergaderzalen

Aan de rand van Amersfoort, midden in een bosrijk gebied, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Het hotel beschikt over een grote tuin van vier hectare, van waaruit een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving kan worden gemaakt. Het à la carte restaurant biedt een plek om te genieten van een uitgebreid en culinair diner. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het royale terras met prachtig uitzicht op de groene binnentuin.

Hotel-Restaurant Amersfoort biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Het hotel beschikt tevens over een overdekte fietsenstalling op eigen terrein. Bovendien kan er worden getraind in de fitnessruimte. Voor feesten of zakelijke bijeenkomsten kunt u gebruikmaken van één van de 18 multifunctionele zalen waar uw evenement tot in detail wordt verzorgd.

Ons team heet u van harte welkom!