Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Offerte of rondleiding aanvragen

Excellente setting voor uw zakelijk succes Alle ingrediënten voor succesvol zakendoen zijn aanwezig: van comfortabele werk- en vergaderruimtes tot een wellness center, sfeervol restaurant en het netwerkterras. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is prachtig gelegen aan het Veluwemeer, strand Nulde en nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook in het weekend verwelkomen wij u graag als gast.

Maak van uw meeting of zakelijke bijeenkomst een daverend succes. Overtref de verwachtingen van uw gasten. Wij staan in voor een minutieuze voorbereiding en vlekkeloze uitvoering. Kies één van de vele vergader arrangementen of ga voor een exclusieve aanpak, volledig op maat. Hoe kunnen we u van dienst zijn? Uw zakelijke meeting tot in de puntjes verzorgd, met oog voor detail. Dat is waar Postillion Hotels voor staat. Van aankleding en catering tot technische uitvoering. Ontdek onze professionele vergaderruimtes. Ruim, licht en met innovatieve audiovisuele voorzieningen. Plus:100% parkeergemak voor alle genodigden.

Vergaderarrangementen 

Een meeting voor een specifiek aantal uur, inclusief hapjes, drankjes, een culinaire lunch en andere exclusieve extra’s? Bij Postillion Hotels kiest u uit tal van verrassende vergaderarrangementen. Aanpak op maat Een geslaagde bijeenkomst die uw gasten nog lang zal bijblijven. Hiervoor inspireren we u graag met creatieve ideeën, culinaire suggesties en stijlvolle sfeerimpressies voor de aankleding van uw vergader- of congresruimte. Elementen die het programma of de identiteit van uw organisatie versterken. Heeft u zelf specifieke ideeën? Wij voerenze graag uit, tot in detail.