Business Event Group

IFAD 20178 Business Event Group Dinertafels in kerk Hospitality Business Event Group Evenement RetailOutlook Ontvangst Badges RetailOutlook evenement

Offerte of rondleiding aanvragen

Onze missie is het creëren, faciliteren en managen van (internationale) evenementen en congressen in coproductie met onze opdrachtgevers en partners om u het best mogelijke evenement te bieden.

Het succes van de Business Event Group wordt gegarandeerd door samenwerking tussen de beste en gespecialiseerde leveranciers van hospitality, entertainment, media, sprekers, AV, eventmanagement en evenementenlocaties. Wij werken enkel en alleen met de beste partijen uit de markt.

Wij streven lange termijn partnerships na met toegevoegde waarde in zowel expertise als kruisbestuiving. Dat maakt dat wij als groep sterk en daadkrachtig zijn.
Het team heeft succesvol evenementen en congressen gerealiseerd voor o.a. CocaCola, Ahold, GlaxoSmithKline, Eyewish, UMC Utrecht, FrieslandCampina, Nederlandse Overheid, Belastingdienst, Rabobank, DOC Kaas en vele anderen.

Hybride event management
Wij geloven in samenwerking. We werken in coproductie met onze opdrachtgevers om het beste resultaat te halen.

Event expertise
• Congressen
• Conferenties
• Bedrijfsfeesten
• Modeshows
• Klantendagen
• Openingen etc.

Scherp en creatief
Onze mensen zijn scherp en creatief in concept en productie. Echte mensen met echte ambities om de beste te zijn in wat ze doen. Door met de beste mensen te werken, kunnen wij een succesvol evenement garanderen.