iaMeventz

Marisa Jacobi Ameezing X-mas Ameezing Sint

Offerte of rondleiding aanvragen

iaMeventz is Mariska Jacobi en ik heb in de 20 jaar dat ik nu in de evenementenbranche werkzaam ben bedrijfsfeesten, relatie-events, recepties, productpresentaties, jubileumfeesten, openingen, beurzen, festivals en meer mogen organiseren. Zoekt u advies of ondersteuning bij uw B2B-evenement; ook dan ben ik uw eventmakelaar!

Ik heb een groot en zeer divers netwerk, waardoor alles mogelijk wordt: van tentenbouwers tot foodtrucks, van artiest tot geluid en licht. En omdat alles vanuit één punt georganiseerd wordt, is het persoonlijk en met korte lijnen. De impact van uw evenement kan zo groot worden als u maar wilt, met elk budget.

Een personeelsuitje, een productintroductie, het 25-jarigjubileum van de zaak of toch dat “skaten door deblubber”-themafeest, iaMeventz regelt de locatie, de muziek, de presentator, de aankleding, de catering, de communicatie en ga zo maar door. Ook als het totale plaatje nog niet helemaal rond is, kan ik een adviserende rol spelen.

Daarnaast initieert iaMeventz ook publieks en zakelijk evenementen. “Wat, is dat patat?”, het weet-wat-je-eetfestival voor kinderen in Amersfoort en STRTFSTVlshowcase, de promotiebeurs voor straatartiesten, muzikanten, circusacts en theatrale acts. Wilt u een Améézing Kerst of Sint feest. Boek dan de Améézing Band.  Een band speelt kerstliedjes en het personeel kan, met of zonder foute kersttrui meezingen. Met Sinterklaas kunnen de kinderen van het personeel lekker meezingen, verkleed als Sint / Piet of niet. We kunnen er van alles omheen organiseren. Klinkt dat als muziek in de oren, mail dan naar mariska@iameventz.nl

Wilt u een keer sparren, advies over een idee of B2B-event: bel of mail gerust.

Mariska Jacobi
Violenstraat 45
3812 VW Amersfoort
033 4633 984
06 15076900
mariska@iameventz.nl
www.iameventz.nl
Instagram