AV Brothers

Offerte of rondleiding aanvragen

AV Brothers is specialist in audiovisuele ondersteuning van business events.
Perfect geluid, licht en haarscherp beeld vormen de basis van AV Brothers. Persoonlijke begeleiding en strakke regie is waar wij ons in onderscheiden. Geef het vertrouwen en regie aan ons en wij zorgen dat uw event onvergetelijk wordt.

Specialist in zakelijke evenementen & congressen
AV Brothers is een full service bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in zakelijke evenement en congressen. De drijvende krachten binnen AV Brothers hebben een unieke mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening. Onze mensen vallen op door hun communicatieve skills en servicegerichte houding.
Wij werken voor organisaties als FrieslandCampina, Flint Theater & Congressen, Prodentfabriek, Belastingdient, Rabobank, VVD, CDA, EBU en nog vele andere mooie opdrachtgevers.

Video, licht & geluid
Wij verzorgen de technische & content productie van A tot Z. Over de techniek hoeft u zich geen zorgen te maken. Al in het voortraject nemen wij u alle zorgen uit handen en gaan proactief namens u aan de slag. Zelfs aan de presentatieslides is al ruim van tevoren gedacht.

Business Event Group
Waar AV Brothers de technische invulling verzorgt, pakken de partners binnen de Business Event Group de organisatie, catering, entertainment en o.a. de deelnemersregistratie op. En omdat alles onder 1 dak is georganiseerd heeft u met één contactpersoon het beste van beide werelden!