Skanna Amersfoort

Skanna medewerkster achter de bar Skanna blije jongen Skanna medewerker achter de bar Skanna medewerker schenkt drinken in Skanna medewerkers bedienen eten Skanna medewerkers schenken drank in

Offerte of rondleiding aanvragen

De horeca draait om het ervaren en beleven van gastvrijheid. Skanna gelooft erin dat het horecapersoneel dit gevoel van gastvrijheid kan overbrengen op uw gasten. Wij hebben als doel het meest gastvrije personeel te selecteren, op te leiden en aan te bieden aan de horeca- en eventbranche.

Skanna zorgt voor een enthousiast team, dat geselecteerd is op gastvrijheid, uitstraling en motivatie. Alle Skanezen worden intensief getraind, zodat een hoog kwaliteitsniveau gegarandeerd is.

Wij vinden persoonlijke service belangrijk. Daarom werkt u samen met één vast contactpersoon. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, óók voor last-minute uitvragen. Korte communicatielijnen maken het ons mogelijk snel te schakelen en ons team zal zich altijd 100% inzetten voor uw business.

Skanna is in het bezit van het SNA Keurmerk, wat betekent dat we voldoen aan de eisen zoals gesteld in de NEN 4400-1 norm.