LeMar Events

LeMar Events Leonie Martens Leonie Martens LeMar Events Kennis festivals

Een succesvol evenement is een beleving die de kernwaarden van uw organisatie onderstreept en de juiste stakeholders betrekt. LeMar Events is Leonie Martens: een betrokken eventmanager en eventtrainer. Samen met u ontwerp ik programma’s die passen bij uw organisatie, doelgroep en doelstelling. Met een flexibel netwerk van communicatiestrategen, designers en een brede kennis van leveranciers binnen de eventbranche biedt LeMar Events voor elke opdrachtgever de juiste oplossing.

Eventmanager: samen van idee tot event

Heeft u advies nodig hoe u uw evenement als strategisch instrument binnen de communicatie en marketingmix kunt inzetten? LeMar Events denkt met u mee en organiseert alle zaken rondom uw  evenement. Op een transparante en overzichtelijke manier.

Organisaties en mensen in beweging

LeMar Events werkt voor (semi) overheid en bedrijven en is gespecialiseerd in belevingscommunicatie bij zakelijke evenementen. Mensen in beweging zetten is zowel een passie als specialisatie.

Symposia, bedrijfspresentaties en klantendagen: Vindt u het iedere keer een uitdaging de doelgroep te betrekken? LeMar events helpt u met het betrekken van uw doelgroep door inhoud en beleving op elkaar af te stemmen met interactieve werkvormen. Wat denkt u bijvoorbeeld van Mobiel vergaderen? Hierbij wandelen of fietsen mensen naar verschillende sfeervolle locaties. Een dialoog of debat wordt gestimuleerd als je in beweging bent.

Affiniteit met Amersfoort

Overweegt u uw evenement in Amersfoort en omgeving te laten plaatsvinden? Profiteer dan van mijn kennis op dit gebied. Als getogen Amersfoorter ben ik trots op de stad en ken ik de omgeving op mijn duimpje. Zowel de locaties als ook de mensen en bedrijven die uw event succesvol maken.

Hoe ziet een evenement eruit door mij georganiseerd? Bekijk de volgende video’s ter inspiratie: