LeMar Events

LeMar Events Leonie Martens Kennis festivals

Offerte of rondleiding aanvragen

Een succesvol evenement is een beleving die de kernwaarden van uw organisatie onderstreept en de juiste stakeholders betrekt. LeMar Events ontwerpt samen met u ontwerp programma’s die passen bij uw organisatie, doelgroep en doelstelling. Met een flexibel netwerk van specialisten in de eventbranche met hart voor het vak biedt LeMar Events voor elke opdrachtgever de juiste oplossing.

Eventmanager: samen van idee tot event

Heeft u advies nodig hoe u uw evenement als strategisch instrument binnen de communicatie en marketingmix kunt inzetten? LeMar Events denkt met u mee en organiseert alle zaken rondom uw evenement. Op een transparante en overzichtelijke manier.

Organisaties en mensen in beweging

LeMar Events werkt voor (semi) overheid en bedrijven en is gespecialiseerd in belevingscommunicatie bij zakelijke evenementen. Mensen in beweging zetten is zowel een passie als specialisatie.

Symposia, bedrijfspresentaties en klantendagen: Vindt u het iedere keer een uitdaging de doelgroep te betrekken? LeMar events helpt u met het betrekken van uw doelgroep door inhoud en beleving op elkaar af te stemmen met interactieve werkvormen. Wat denkt u bijvoorbeeld van Mobiel vergaderen? Hierbij wandelen of fietsen mensen naar verschillende sfeervolle locaties. Een dialoog of debat wordt gestimuleerd als je in beweging bent.

Affiniteit met Amersfoort

Overweegt u uw evenement in Amersfoort en omgeving te laten plaatsvinden? Profiteer dan van onze kennis op dit gebied. Wij zijn trots op de stad en kennen de omgeving goed.

Bekijk de volgende video: