Ruud van der Graaf fotografie

Offerte of rondleiding aanvragen

Goede beelden vertellen het verhaal van uw congres of evenement in één oogopslag. Met mijn 15 jaar ervaring als congresfotograaf in Amersfoort denk ik van begin tot eind mee. Mijn foto’s zijn direct te gebruiken, zelfs al tijdens het evenement.

De sfeer van het congres
Ik zorg ervoor dat elke foto de sfeer van het congres ademt. Dat doe ik door op het juiste moment op de juiste plek te staan, zonder dat uw gasten daar veel van merken. Ik lever mijn foto’s gebruiksklaar op, inclusief nabewerking en in alle denkbare formaten, digitaal of fysiek. Daarbij krijgt u een beeldpresentatie die u direct op uw eigen website kunt publiceren.

De meest interessante fotomomenten
Het is belangrijk dat het eindresultaat aansluit op uw verwachtingen. Daarom bespreken we vooraf hoe de beelden worden gebruikt. Een congres of evenement kan bijvoorbeeld een goed moment zijn om ook portretfoto’s te maken. We nemen het congresprogramma met elkaar door, zodat ik weet wat de meest interessante fotomomenten zijn.

Foto’s voor social media
Wilt u de foto’s al tijdens het congres gebruiken voor projectie in de zaal of op social media? Of wilt u gebruikmaken van video? Dan breid ik mijn team uit met specialisten uit uw organisatie of mijn netwerk. Samen met ONO-ONO kan ik een magazine verzorgen dat eventueel al tijdens het evenement verschijnt.

Congreslocaties en opdrachtgevers
Ik werk al meer dan 15 jaar als congresfotograaf in Amersfoort en ben bekend met de congreslocaties in onze stad. Recent heb ik congresfotografie verzorgd voor onder andere de gemeente Amersfoort, de provincie Utrecht, woningstichting Leusden, Amersfoort City Marketing, Akimoto grafisch ontwerpers, het Nationaal Militair Museum, Movisie, Seats2meet, Alzheimer Nederland en Vereniging Eigen huis.