Showdesign

Showdesign Amersfoot haaien Showdesign Amersfoort Wonderstroom Mapping Showdesign Amersfoort Wonderstroom Mapping

Offerte of rondleiding aanvragen

Showdesign – Creating the Moment

Van zakelijk event tot audiovisuele presentatie, de perfecte muziek op uw bruiloft of een complete show. We creëren gegarandeerd een bijzonder moment waar nog lang over nagepraat zal worden. We zoeken altijd de combinatie op in creativiteit en techniek met verrassende concepten, hoogwaardige producties en onzichtbare regie. Van a tot z geregeld en tot in de puntjes verzorgd voor u én uw gasten.

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Dat geldt voor al onze producten en oplossingen. Wij zijn en blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Dat mag u van ons verwachten. Maar als die kwaliteit een vast gegeven is, waarin zijn wij dan onderscheidend ten opzichte van onze collega’s? Het antwoord luidt: CREATIVITEIT. Het begint met een goede voorbereiding en een slimme manier van werken. Wat daarna volgt is altijd weer een aangename verrassing. Als u voor ons kiest, geven wij u een onvergetelijke ervaring. Wij creëren dit op allerlei vlakken. Van bruiloften tot congressen en van besloten feesten tot horecagelegenheden.

Videoconcepten:
Een spraakmakende show voor ieder event, groot of klein. Omdat iedere locatie anders is kijken we per locatie waar we het beste op kunnen projecteren. De beelden worden op maat gemaakt waardoor iedere videoprojectie uniek is.

Voor een beurs kunnen we de Cloud Videowall inzetten, gegarandeerd een blikvanger! Maar ook de mogelijkheden van ons Curved Wide Screen zijn indrukwekkend te noemen. En wat te denken van een (interactieve) videomapping op maat? Hiermee wordt gegarandeerd de aandacht getrokken! Graag denken wij met u mee over de verbazingwekkende mogelijkheden voor uw presentatie, beursstand of spectaculaire opening.

Artiesten & DJ’s:
Ons hechte team van muzikanten en DJ’s bestaat uit unieke talenten. Ze vinden altijd een manier om u en uw gasten te verrassen met hun muzikaliteit. Door ervaring en nauwe samenwerking kunnen we altijd een optreden naar wens voor u neerzetten. Van sfeervolle achtergrondmuziek tot een heerlijke dansavond, wij zorgen dat het úw moment wordt.

Met onze zelf ontworpen DJ booth’s krijgt u een DJ booth die u nergens anders kunt vinden. Daarnaast nemen we altijd een ervaren technicus mee, als aanspreekpunt voor u en om te zorgen dat onze artiesten fantastisch klinken. Wij hebben gegarandeerd het entertainment in huis wat u zoekt!

Personeelsfeesten:
Met onze Personeelsfeesten bieden wij de mogelijkheid om via één contactpersoon een volledig personeelsfeest te regelen. Wij hebben hiervoor de expertise van verschillende partners uit de regio gebundeld in één sfeervol totaalconcept. Van licht en geluid tot entertainment en aankleding, maar ook overheerlijke streekgerechten en drankjes. Aan alles wordt gedacht. Hierdoor zet u op een betaalbare manier een zeer uitgebreid bedrijfsfeest op uw eigen locatie neer.

Door onze snelle communicatie met vaste partners blijft het mogelijk om uw eigen wensen qua eten, drinken en entertainment uit te voeren. Wij verzorgen voor u de aankleding, catering, muziek en andere wensen op uw locatie. Wij transformeren iedere werkruimte tot een sfeervolle feestlocatie.