360DomeXperience voor een personeelsfeest

Blog geschreven door Showdesign

Showdesign

De alom bekende vraag rondom een personeelsfeest: “Bedenk iets dat nog gaver, leuker en indrukwekkender is dat we afgelopen jaren gedaan hebben.” En om het nog lastiger te maken kwam de vraag vanuit het VKA uit Zoetermeer. Een mooie uitdaging!

VKA is een strategisch ICT adviesbureau. Dit houdt in dat zij consultants leveren rondom complexe ICT projecten. Jaarlijks wordt er intern een projectgroep samengesteld die het personeelsfeest mag regelen. Dat betekend in de praktijk dat ze eigenlijk iedere locatie al hebben gehad en vorig jaar zelfs al feesten per trein door de randstad zijn gereisd.

Creatieve Handschoen

Showdesign heeft de creatieve handschoen opgepakt en is aan de slag gegaan met het thema Prikkel alle zintuigen. Sijmen Hoekstra: “We hebben dit zo letterlijk opgepakt dat we vanaf de aankomst van de gasten tot en met het laatste drankje alles op elkaar afgestemd wilden hebben”.

De grote explosie van VR content geeft nu de mogelijkheid om gasten met binnen een seconde te verplaatsen van een gondel in Venetië naar de savanne in Kenia. Een kaasfondue in de Alpen, om daarna direct over te schakelen naar het dessert onder het schitterende noorderlicht. Als klap op de vuurpijl zijn we geëindigd met een grote VR vuurwerkshow, champagne en oliebollen.

Showdesign

Natuurlijk is het juiste entertainment een schakel die niet mag ontbreken bij een onvergetelijke avond. Zo kon Diana van Me and Mrs D vanuit deze dome midden op Times Squire het nummer ‘New York’ van Alicia Keys zingen.

Positieve reacties

Twee mooie reacties van onze opdrachtgever:

“… Heel mooi om te merken dat iedereen een eigen herinnering heeft overgehouden aan deze avond. Terwijl de een zich even bij zijn kinderen in de Alpen waande, blijft bij de fanatieke duiker de beelden van de hamerhaai op zijn netvlies hangen…” Michiel Hooyenga, VKA.

“…Waar Me and Mrs D de avond rustig opbouwde, wist de DJ heel veel collega’s op de dansvloer te krijgen die wij daar nog nooit gezien hadden…” Michiel Hooyenga, VKA.

Meer weten? Kijk op www.showdesign.nl.

Showdesign