Creatief aan de slag met interactieve videomapping

Blog geschreven door Showdesign

videoprojectie op stadhuis Zwolle

Wij lieten het publiek live, via een touchscreen, het stadhuis van Zwolle digitaal inkleuren. En dat viel in de smaak, bij jong én oud. Het stadhuis werd namelijk zichtbaar met veel plezier ingekleurd door het creatieve publiek.

Dát is ons nieuwe concept: interactieve videomapping. En dat doen we bij Showdesign het liefst, nieuwe concepten uitdenken. En dus met succes!

Het afgelopen jaar hebben we interactieve videomapping ingezet op verschillende festivals. Bijvoorbeeld “Wonderstroom” in Vlissingen, de Kunstnacht in Nijmegen en tijdens Earth Hour in Zwolle. Door in het oog springende gebouwen uit te kiezen, valt de projectie nog meer op. Bekijk het hier zelf.

Videoprojectie op maat
De onvermijdelijke vraag kwam al snel om deze interactieve videoprojectie op maat te kunnen maken voor bedrijven.  Door het logo van een bedrijf op hoogwaardig piepschuim te laten uitsnijden,  wordt er een bijzonder oppervlak gecreëerd welke kan worden ingekleurd. Een leuke kans om bijvoorbeeld een nieuw logo te introduceren.

HLG logo projectie Interactieve videomapping

 

 

 

 

Naast dat de interactieve videoprojectie vooral leuk is, is het een goede manier om het bedrijfspand onder de aandacht te brengen. Meer weten over de mogelijkheden? Ga dan naar www.showdesign.nl/videoconcepten