5 opvallende DJ booths voor jouw evenement!

Blog geschreven door Showdesign

‘Wow! Dat ziet er gaaf uit!’ Dat zou je toch willen horen bij de eerste stap die de bezoeker zet op jouw event? Met de juiste blikvanger zorg je hiervoor! Om het helemaal mooi te maken, is dit ook nog eens een groot onderdeel van de show. We hebben het hier over opvallende DJ booths.

Omdat er maar weinig creatieve concepten van DJ booths zijn, zijn wij achter de tekentafel gedoken. Van een stoffig DJ meubeltje willen wij een tof ontwerp realiseren. De gedachte hierbij is dat techniek, wat niet fraai is om te zien, zo veel mogelijk wegwerken. En dat er een opvallende verschijning komt te staan.

We geven 5 mooie voorbeelden.

1. De klassieke piano

Showdesign Locatie Amersfoort

Met regelmaat worden liveoptredens gecombineerd met een DJ. Voor live artiesten is het onmogelijk om een hele avond achter elkaar op te treden. Zo kunnen de band en DJ elkaar afwisselen, terwijl er niets hoeft worden omgebouwd. In de klassieke vleugel is er namelijk een ruimte gemaakt voor de DJ apparatuur.

2. Oprecht opvallend

Showdesign Locatie Amersfoort

Om de knalgele zonnebril kun je niet heen. Deze booth heeft al vele feesten een zomerse twist gegeven

3. Stijlvol

Showdesign Locatie Amersfoort

Stijlvol. De witte, ovalen booth is op vele manieren in te zetten. Via de LEDverlichting in de DJ booth wordt er een juiste kleur licht bij het event gestyld. Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben we bijpassende zuilen laten maken. Zo wordt ook de (LED) verlichting mooi neergezet krijgt het event een schitterende en eenduidige uitstraling.

4. De Copper Design booth

Locatie Amersfoort Showdesign

Op zoek naar juist een wat meer vintage of klassiekere uitstraling? Dan is de Copper Design booth degene die je wilt hebben! Een karakteristiek meubel welke volledig op kan gaan in zijn omgeving, of met de juiste belichting er subtiel tussen uit springt.

5. Volledig gepersonaliseerd

Locatie Amersfoort Showdesign

Tenslotte kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een volledig gepersonaliseerd DJ meubel. Hoe tof is het bij de opening van het nieuwe pand er een DJ meubel staat met jullie logo? Dat valt in ieder geval goed op!

Binnenkort kunnen wij 2 nieuwe een gave DJ booths aan het assortiment toevoegen. Houd de social media kanalen in de gaten en wie weet hebben jullie een primeur om een van deze nieuwe booths in te zetten voor jullie evenement.

Volg Showdesign op Facebook of LinkedIn.