Op zoek naar een bijzondere congreslocatie? Bekijk deze kloosters in regio Amersfoort

Wanneer je een congres of evenement gaat organiseren, is het kiezen van de juiste locatie één van de belangrijkste sleutels tot succes! De sfeer en uitstraling van de locatie bezorgen jouw gasten een unieke beleving. Het vinden van een verrassende congreslocatie blijft natuurlijk een uitdaging. In dit artikel tippen wij 3 locaties die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken! Ooit al eens aan een klooster gedacht?

Tip 1: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Deze unieke duurzame en historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de ‘kloosterlijke sfeer’ nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een ‘mooi verhaal’ maakt van jouw bijeenkomst een bijzondere belevenis. Deze congreslocatie staat steevast in de top van nationale verkiezingen voor ‘beste trainingslocatie’ en ‘beste vergaderlocatie’.

Tip 2: Mariënhof

Dit eeuwenoude klooster met sprookjesachtige tuinen zorgt voor een oase van rust, karakter en stijl. Wandelend door het monumentale pand proef je nog de sfeer van vervlogen tijden. Deze authentieke sfeer kenmerkt de Mariënhof en maakt haar uniek. De Mariënhof won onlangs nog een prijs bij de Nationale Meeting Awards 2019.

Tip 3: De Observant

Aan de rand van de historische binnenstad van Amersfoort biedt De Observant de ruimte voor 500 personen. De rijke historie van het monumentale pand van De Observant voert terug tot het einde van de 15e eeuw. Zakelijk aantrekkelijk voor een congres borrel of event; dit alles onder één dak. Deze locatie scoort gemiddeld een 9,2 (!) op Meeting Review.

Vraag een gratis site-inspectie aan

Heb je advies nodig bij het kiezen van een locatie of wil je gebruik maken van onze gratis service voor een site-inspectie? Neem dan contact op met Gaston Boon of kijk op de pagina voor meer informatie over site-inspecties.