‘Werk aan plezierig werk’ congres en festival in De Nieuwe Stad in Amersfoort

Op 8 juni 2020 vindt er een bijzonder congres-festival plaats in De Nieuwe Stad, Amersfoort: ‘Werk Aan Plezierig Werk’, van welke kant je het ook bekijkt, een congrestival met een knipoog, net even anders. Niet zweverig maar zakelijk. Geen ellenlange plenaire bijeenkomsten met powerpoints en sprekers. Maar veel praktische workshops dynamisch en afwisselend. Een congres met een twist. Kortweg een festival dus. Dirk Keuning van Gras Training & Coaching en Peter Oosting van Oraki, de organisatoren van dit festival hebben contact gezocht met Mariska Jacobi van iaMeventz voor ondersteuning bij de organisatie.

Ondersteuning door iaMeventz

Via de website van Locatie Amersfoort kwamen ze uit bij de pagina van Mariska Jacobi van iaMeventz. Via het Amersfoort Convention Bureau waren zij ook getipt over de kwaliteiten van Mariska, waardoor er na het eerste gesprek tussen deze 3 partijen al snel een klik was. De eerste werkbespreking heeft plaatsgevonden en het werkplezier spat eraf. Dirk: “We voelden gelijk dat Mariska wist wat wij willen.” Samen werd er ook gekeken naar de beste locatie voor dit event en kwamen hierdoor al snel uit bij De Nieuwe Stad. Een plek met diverse bijzondere ruimtes, die allemaal in te zetten zijn tijdens dit event.

Congres? Doe maar een festival!

Mariska: “Een congres in de vorm van een festival, daar kan ik wel wat mee”. Bij het woord werkplezier dacht ik wel, “huh! als het maar niet te zweverig wordt”. Maar dat is duidelijk niet de bedoeling. Het festival is bedoeld voor directeuren, HR managers en hun medewerkers. Een dag waarna ze met handvatten naar huis gaan, waar ze ontdekken hoe ze voor henzelf en hun medewerkers meer werkplezier kunnen genereren. En nu is aan de opzet en inhoud van dit festival al te zien hoeveel mogelijkheden daarvoor zijn. Blije werknemers zijn productiever. Wie wil dat nou niet? Hoe doe je dat dan? Op het festival “Werk Aan Plezierig Werk” op 8 juni 2020 krijg je hier antwoorden op. Kun je niet wachten tot die tijd, neem dan alvast contact op met Peter of Dirk via onderstaande mailadressen.

Wat gaan we doen?

Tijdens ‘Werk Aan Plezierig Werk’ geven diverse trainers verschillende workshops. Ook zijn er ruimtes, waar je met andere bezoekers van het festival kunt praten, tafelvoetballen, golven of sparren. Ook plekken om tijdens deze afwisselende dag tot rust te komen, wellicht even “digitaal te detoxen” of om een korte begeleiding één op één te hebben met een geluksadviseur of trainer-coach. Gebruik van je telefoon stimuleren we niet. Laat deze stoorzender zoveel mogelijk uit, zodat je optimaal oog, oor en aandacht voor elkaar kan hebben. Natuurlijk wordt er nu door Peter, Mariska en Dirk hard gewerkt om het programma volledig vast te leggen, maar het belooft een plezierige dag te worden.

Doe je mee?

Wil je op de hoogte gehouden worden over het programma en de voortgang van dit festival? Of wil je alvast informatie over plezierig-werk-producten voor in je organisatie. Mail dan naar werkplezier@oraki.nl of werkplezier@grastraining.nl en stel je vraag. Ze reageren binnen 2 werkdagen. Mocht je zelf een bijdrage willen leveren, of wil je als bedrijf of organisatie benaderd worden als sponsor? Neem dan ook even contact op met de Peter of Dirk. Er zijn nu al verschillende sponsorpaketten bekend. En hoe eerder je erbij bent hoe groter je kansen zijn voor een aandeel in dit event.

Mariska: “Het duurt nog lang, maar wij hebben er nu al plezier in.”