Waarom LOBO zo blij is? Een review.

Review geschreven door Silvia van Spronsen

ISVW buitenkant

In het kader van een tweedaagse was ik voor LOBO – Landelijk Overleg Lerarenopleiding Basisonderwijs – op zoek naar een ‘anders dan anders’ locatie, centraal in Nederland. Min of meer bij toeval stuitte ik op de veelbelovende website van Amersfoort en stuurde een mail naar Gaston Boon van het Amersfoort Convention Bureau. Vrijwel direct kreeg ik een reactie terug met tevens een uitstekende suggestie: Landgoed ISVW in Leusden. Gaston had een snelle en zonder meer correcte inschatting gemaakt waar wij als LOBO naar op zoek waren; in het verlengde had hij contact opgenomen met Chantal Orth, directeur van ISVW.

Het oriëntatie-bezoek verliep dusdanig soepel dat wij ter plekke besloten de eendaagse aldaar vast te leggen. Alle navolgende communicatie en informatie was zonder meer professioneel en toch persoonlijk.

ISVW Leusden Lobby

Medio november is LOBO twee dagen te gast geweest en de leden waren unaniem: ISVW is een top locatie! Dienstverlening pur sang in een alleszins inspirerende omgeving. De accommodatie zelf is en ligt prachtig, maar daarmee alleen red je het niet. De mensen maken uiteindelijk het verschil. Dat ze daar in alle opzichten in geslaagd zijn moge duidelijk zijn: voor dit jaar is de reservering alweer een feit. LOBO is opnieuw twee dagen te gast bij ISVW.

Voor mij persoonlijk is ISVW de ‘Geheimtip’ van het jaar, vanuit diverse rollen en werkverbanden kom ik er buitengewoon graag. Mijn grote waardering voor ISVW had er zonder Gaston Boon niet kunnen zijn: Dank Gaston, voor het snelle schakelen en de opvallend goede inschatting.

Ook hulp nodig bij het vinden van een geschikte locatie? Bekijk Amersfoort Convention Bureau