CAPIGI het ‘drie-in-één’ event in Amersfoort ervaren als groot succes

Blog geschreven door AeroVision B.V.

CAPIGI congres, burgemeester Bolsius

Met ongeveer 100 deelnemers uit verschillende Europese landen kijkt het CAPIGI team terug op drie inspirerende dagen. Naar aanleiding van de reacties van de aanwezige sprekers, sponsoren, hackers en conferentie deelnemers kunnen de Stichting CAPIGI Foundation en AeroVision B.V. met trots zeggen dat het een zeer succesvol evenement is gebleken.

Met meer dan 40 sprekers zijn de CAPIGI deelnemers op de hoogte  gebracht van (nieuwe) toepassingen op het gebied van satellietdata, ontwikkelingen voor precisielandbouw en het Europees beleid dat hierbij betrokken is.

Vanuit de gemeente Amersfoort hebben wij veel steun mogen ontvangen. Tijdens de netwerkreceptie die werd aangeboden door de gemeente, gaf burgemeester Lucas Bolsius een inspirerende speech over de stad Amersfoort en het maatschappelijk belang van geo-informatie. In de gemeente Amersfoort hebben wij een partner gevonden die met ons mee denkt en goed weet in te spelen op onze wensen. Ook ‘achter de schermen’ hebben wij ondersteuning mogen ontvangen van Gaston Boon (Extern business developer congressen), het Amersfoort Business Team en Paul David Tigelaar (VVV Amersfoort). Wij zijn dan ook meer dan tevreden met deze samenwerkingen.