Nationale en internationale congressen

Heeft u voornemens u kandidaat te stellen voor een (inter) nationaal associatiecongres? Wenst u zelf een congres te initiëren op uw vakgebied? Voor de organisatie van nationale en internationale (associatie) congressen is er vanuit de gemeente Amersfoort een speciaal Business Development Team die u kan assisteren. Met hun ruime expertise op het gebied van (wetenschappelijke) congressen informeren zij organisatoren van congressen onafhankelijk, professioneel en kosteloos over de mogelijkheden van de regio Amersfoort. Het team denkt graag mee over locatiekeuze, sociale programma’s en communicatiemogelijkheden om uw congres tot een succes te maken.

DSC02784 Theaterzaal (2) DSC04011

Door de nauwe samenwerking tussen Citymarketing, gemeente, bedrijfsleven, verenigingen en (zorg) instellingen kunnen zij u optimaal ondersteunen!

Diensten:

 • Advies & bemiddeling
  Voor ieder budget en voor elke sfeer is er een passend verblijf in (regio) Amersfoort. Wij adviseren u bij het kiezen van een zakelijke locatie en accommodatie in Amersfoort of de regio. Voor de daadwerkelijke uitvoering van uw congres geven wij u advies en brengen wij u graag in contact met Professionele Congres Organisatoren (PCO's), Destination Management Companies (DMC's) en toeleveranciers.
 • Bidboeken en presentaties
  Wij ondersteunen u graag bij het produceren en presenteren van bidboeken en/of presentaties. Door de nauwe samenwerking met diverse partijen in de stad kunnen wij draagvlak en bekendheid creëren voor uw congres en/of beurs.
 • Stimuleringsfonds (inter) nationale kennisevenementen
  Wij geven u graag advies over de subsidiemogelijkheden, zoals het Stimuleringsfonds (inter) nationale kennisevenementen. Het Business Development team kan de aanvraag voor u regelen. Daarnaast horen een welkomstreceptie op het stadhuis en eventuele aanwezigheid van wethouders en/of burgemeester ook tot de mogelijkheden.
 • Site inspecties
  Gemeente Amersfoort verzorgt kosteloos site inspecties voor het lokale organisatiecomité of de internationale board bij onder andere hotels, congreslocaties en social dinner locaties.  
 • Gratis beeldmateriaal en teksten
  Wij kunnen u gratis foto's, teksten, video, facts & figures leveren over de (regio) Amersfoort.
 • City card
  Deelnemers aan een congres of beurs kunnen gebruikmaken van onze stadsinformatie voor een leuke tijd in onze stad en regio. De City Card biedt u tegen een speciaal tarief entree voor musea en attracties. Daarnaast ontvangt u leuke kortingen bij winkels en horeca.
 • City Host
  Vanuit de VVV Amersfoort is het mogelijk om kosteloos City Hosts in te zetten tijdens uw congres.

Contact

Voor al uw vragen kunt u terecht bij:
Vivi de Regt
Business Developer Congressen Gemeente Amersfoort
Tel.nr: 06-55387014
Email: v.deregt@amersfoort.nl

_JOP7311Het LAB-vivivrijstaand

 

Vind uw locatie
Zoeken op tekst
Capaciteit
Plaats
Opties
Gelegen
Toegankelijkheid
Parkeren
WiFi
Afstand tot centrum Amersfoort
Afstand tot CS Amersfoort
Afstand tot snelweg
Meer opties
Nieuwsbrief

Mis niks, blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Locatie Amersfoort