Cityhosts in Amersfoort zijn gratis & gastvrij

Een Cityhost is een ambassadeur van Amersfoort en de regio. Een vrijwilliger die de rol van gastheer/vrouw en informant verricht op locatie. De Cityhost(s) kun je inzetten bij een zakelijke bijeenkomst, beurs of congres op locatie. De Cityhost heet bijvoorbeeld de gasten welkom op Amersfoort CS of op een parkeerterrein in de regio. Daar kan de host alle gasten voorzien van een programmaboekje en hen de juiste weg wijzen naar de locatie van de bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kan de host vervolgens de gasten voorzien van aanvullende informatie over de stad Amersfoort en de grote verscheidenheid aan activiteiten die de stad biedt. En het mooie is: de Cityhost is gratis!

De Cityhosts zijn herkenbaar aan hun kleding en worden toegerust met promotie- en informatiemateriaal. De Cityhost, een initiatief van Citymarketing Regio Amersfoort en VVV Amersfoort, is op aanvraag beschikbaar.

Hiermee helpen de Cityhosts

Doorverwijzen naar de congreslocatie

De Cityhost heet je gasten welkom op Amersfoort CS of op een parkeerterrein in de regio. Daar kan de host alle gasten voorzien van een programmaboekje en hen de juiste weg wijzen naar de locatie van de bijeenkomst.

Informatie verschaffen tijdens het congres

Tijdens het congres of de bijeenkomst kan de Cityhost de congresgasten voorzien van aanvullende informatie over de stad Amersfoort en de grote verscheidenheid aan activiteiten die de Keistad biedt.

Meer weten over Cityhosts?

De gastvrije Cityhost is gratis. De Cityhosts zijn herkenbaar aan hun kleding en worden toegerust met promotie- en informatiemateriaal. De Cityhost, een initiatief van Citymarketing Regio Amersfoort en VVV Amersfoort, is op aanvraag beschikbaar. Belangstelling? We helpen je graag.

Neem contact op