Wie zijn de Cityhosts?

Een Cityhost is een ambassadeur van Amersfoort en de regio. Een vrijwilliger die de rol van gastheer/vrouw en informant verricht op locatie. De Cityhost(s) kunt u inzetten bij een zakelijke bijeenkomst, beurs of congres op locatie. De Cityhost heet bijvoorbeeld uw gasten welkom op Amersfoort CS of op een parkeerterrein in de regio. Daar kan de host alle gasten voorzien van een programmaboekje en hen de juiste weg wijzen naar de locatie van de bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kan de host vervolgens de gasten voorzien van aanvullende informatie over de stad Amersfoort en de grote verscheidenheid aan activiteiten die de stad biedt. En het mooie is: de cityhost is gratis!

De Cityhosts zijn herkenbaar aan hun kleding en worden toegerust met promotie- en informatiemateriaal. De Cityhost, een initiatief van Citymarketing Regio Amersfoort en VVV Amersfoort, is op aanvraag beschikbaar.

Doorverwijzen naar de congreslocatie

De Cityhost heet bijvoorbeeld uw gasten welkom op Amersfoort CS of op een parkeerterrein in de regio. Daar kan de host alle gasten voorzien van een programmaboekje en hen de juiste weg wijzen naar de locatie van de bijeenkomst.

Informatie verschaffen tijdens uw congres

Tijdens uw congres of bijeenkomst kan de cityhost uw congresgasten voorzien van aanvullende informatie over de stad Amersfoort en de grote verscheidenheid aan activiteiten die de stad biedt.

Cityhosts tijdens uw congres inzetten?

Inzet van de Cityhost is gratis & gastvrij. De Cityhosts zijn herkenbaar aan hun kleding en worden toegerust met promotie- en informatiemateriaal. De Cityhost, een initiatief van Citymarketing Regio Amersfoort en VVV Amersfoort, is op aanvraag beschikbaar.

Neem contact op