Restaurant & Kookstudio de Mandemaaker

Offerte of rondleiding aanvragen

Zakelijke timing met ambachtelijke kwaliteit. Bert van Eijden: “Wanneer bij de reservering – of aan tafel – wordt aangegeven dat het om een zakenlunch gaat, dan stemmen wij onze inzet af op de gewenste tijdsbesteding. Zonder dat dit ten koste gaat van de geboden kwaliteit, natuurlijk. Wat ons betreft zijn snelheid en kwaliteit prima te combineren. Verse producten (waaronder kreeft en oesters) van hoge kwaliteit en een ambachtelijke bereiding staan hoog in het vaandel. Ook bij de zakenlunch.”

De medewerkers van Restaurant de Mandemaaker beseffen dat ambiance en kwaliteit van het gebodene bijdragen aan de sfeer van een zakenlunch. Ook wat ambiance betreft biedt deze locatie alle ingrediënten om zakenrelaties aangenaam te verassen. Met uitzicht op de historische haven van Spakenburg is het bijzonder genieten van dagverse visspecialiteiten en andere heerlijkheden.”Vanzelfsprekend geven we ook graag advies over de perfectezakenlunch, rekening houdend met het feit dat deze niet te tijdrovend en niet te zwaar mag zijn, zodat er tijd en energie overblijft om ook de rest van de dag zinvol te besteden.”