NH Hotels

Offerte of rondleiding aanvragen

Het hotel NH Amersfoort biedt je het voordeel van een centrale locatie in de historische stad Amersfoort. Het is slechts vijf minuten lopen naar Amersfoort Centraal Station en twee minuten naar het oude stadscentrum.

Hier vind je veel leuke winkels, musea, lokale attracties en veel middeleeuwse straten en pleinen met schilderachtige restaurants en terrasjes. Activiteiten in de buitenlucht zoals wandelen en fietsen zijn populair rond Amersfoort. Een bezoek aan de dierentuin of een rit langs de grachten en singels is leuk voor mensen van alle leeftijden. Het hotel NH Amersfoort biedt gasten een gunstige locatie. Het is erg eenvoudig overal te komen in deze snel groeiende, maar goed behouden en authentieke Nederlandse stad.

Voor je zakelijke evenementen of sociale bijeenkomsten biedt het NH Amersfoort multifunctionele zalen. Deze hebben verschillende groottes en zijn perfect voor seminars, bijeenkomsten, receptie en party’s voor maximaal 200 personen. Op aanvraag zijn extra services en conferentieapparatuur beschikbaar. Hierdoor wordt het evenement dat je wilt organiseren zeker een succes.