DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort DierenPark Amersfoort

Offerte of rondleiding aanvragen

Een vergadering tussen de dieren? Dat kan in DierenPark Amersfoort. Tussen de olifanten, giraffen en maki’s kunnen zomaar de beste ideeën opborrelen. Het bosrijke park heeft ruime vergaderzalen, geschikt voor brainstormsessies, presentaties of trainingen. Geniet tijdens een zakelijke bijeenkomst van een heerlijke lunch en kom ontspannen tussen de dierbewoners in het park.

De mogelijkheden

Wist je dat vergaderen in een bijzondere setting vaak voor meer inspiratie en motivatie zorgt? In de Amersfoortse dierentuin is altijd een geschikte ruimte te vinden, of je nu met twintig of tweehonderdvijftig personen bent. Een zakelijke bijeenkomst wordt op maat gemaakt. Zo kun je de dag afsluiten met een borrel of dinerbuffet en kun je een vergadering combineren met een rondleiding langs de dieren of een teambuildingactiviteit.

Centraal gelegen en midden in het bos

DierenPark Amersfoort ligt midden in het bos en dankzij de centrale ligging in het land is het park prima te bereiken. Zowel voor gasten die met de auto komen als gasten die gebruik maken van het openbaar vervoer. Naast zakelijke bijeenkomsten kun je in DierenPark Amersfoort ook terecht voor familiedagen, teamuitjes en bedrijfsfeestjes.