Mariënhof

Met haar rijke historie is dit prachtige, meer dan 500 jaar oude klooster dé locatie voor elke gelegenheid. Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek de knipogen naar het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen.

De Mariënhof biedt vele praktische, inspirerende enkarakteristieke ruimtes. Van workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners, bruiloften en bedrijfsfeesten. Intotaal kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen.

Oog voor detail

Het team van gedreven, jonge en enthousiaste mensen weet met hunruime ervaring precies waar een goede locatie aan moet voldoen. Metde uitgangspunten verrassen, verzorgen en verbinden staan zij klaarom u een unieke beleving te geven! In samenwerking met vastepartners kunnen zij alles voor u regelen: eten en drinken, licht engeluid, workshops en entertainment.

Bereikbaarheid

De Mariënhof is makkelijk te bereiken met de auto en hetopenbaar vervoer. Op steenworp afstand ligt parkeergarage de Koestraat met meer dan 400 parkeerplaatsen. Meerdere buslijnenstoppen voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan deSingel, waardoor vervoer per boot ook mogelijk is.

Met passie laat het team iedereen van de Mariënhof genieten enstaan ervoor hun gasten te verrassen, te verzorgen en teverbinden.