Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28 vindt u Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke duurzame historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de ‘kloosterlijke sfeer’ nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een ‘mooi verhaal’ maakt van uw bijeenkomst een bijzondere belevenis.

Beleef wereldse gastvrijheid

In de loop der jaren en na verschillende ‘bewoners’ is er ook iets onveranderd gebleven. Het conferentiehotel is een ontmoetingsplaats waar iedere wereldburger al vanaf 1924 welkom is, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Die wereldse gastvrijheid stroomt door de aderen van de medewerkers en proeft u letterlijkdoor de wereldse gerechten die in onze eigen keuken worden bereid.

Bij mooi weer kan ook onze tuin met creatieve zitjes en hoekjesdienen als ‘buiten breakout’. Daarnaast bieden weovernachtingsmogelijkheid in ons ***hotel met 131 comfortabele kamers.

Aanvullende arrangementen

Rondom en op onze locatie is voldoende ‘groen’ voor buitenactiviteiten. Daarnaast bieden we zakelijke arrangementen met Park Vliegbasis Soesterberg, het Nationaal Militair Museum en SpaSoesterberg die allen op loop- en/of fietsafstand vanuit onze locatie bereikbaar zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

TIP: Doe de wereldspelen! Conferentiehotel Kontakt derKontinenten beschikt over een uniek eigen teambuildingsprogramma waarbij u kennis maakt met de verschillende werelddelen via sportieve of recreatieve activiteiten (op maat samen testellen).