Historische stad in hartje Utrecht en uitstekend bereikbaar

En Amersfoort heeft nog veel meer Unique Visiting Reasons

Stimuleringsfonds voor de organisatie van je congres

Het stimuleringsfonds Provincie Utrecht maakt het extra aantrekkelijk om zakelijke kennisevenementen in regio Amersfoort te laten plaatsvinden. Dit fonds verstrekt – na weging – een bijdrage per congresdeelnemer per dag.

Meer over het Stimuleringsfonds

Overnachten in de ‘Beste Hotelstad’ van Nederland

Meer dan een miljoen toeristen uit binnen- en buitenland brachten vorig jaar een bezoek aan de prachtige middeleeuwse binnenstad. Amersfoort hoort daarmee tot de best bezochte steden van Nederland en is door Trivago in 2015 uitgeroepen tot beste hotelstad van Nederland!

Verrassend dichtbij wetenschappelijke organisaties en locaties

Amersfoort is gunstig gelegen ten opzichte van vooraanstaande wetenschappelijke organisaties en locaties zoals Utrecht Science Park, FoodValley en Wageningen Universiteit. Het Meander Medisch Centrum in Amersfoort is het jongste topklinische ziekenhuis van Nederland.

Samenwerking en verbinding: Center of the Network Economy

Hoe belangrijk statistieken ook zijn, je wilt als congres organisator vooral ervaren hoe gastvrij een stad is. Dan is het goed om te weten dat Amersfoorters graag met je meedenken. Samenwerking en verbinding ziet de stad – immers een kruispunt – als de grote kracht. Door het uitwisselen van kennis en ervaring tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid komen wij met jou samen sneller tot de juiste resultaten voor je congres.

Organiseer je een congres in regio Amersfoort, dan zetten wij ons netwerk graag voor je in. Niet alleen om je te helpen met het vinden van de juiste locatie, catering en aanvullende diensten. Maar ook door je inhoudelijk te ondersteunen bij de organisatie van uw congres.

Congres in Amersfoort organiseren? Begin hier

Ontvang onafhankelijk en vrijblijvend