Een historische stad, goed bereikbaar en in de top 5 voor zakelijke ontmoetingen, wat wilt u nog meer?

Wij bieden u nog meer redenen om voor regio Amersfoort te kiezen

Stimuleringsfonds voor de organisatie van uw congres

Het stimuleringsfonds Provincie Utrecht maakt het extra aantrekkelijk om zakelijke kennisevenementen in Amersfoort e.o. te laten plaatsvinden. Dit fonds verstrekt – na weging – een bijdrage per congresdeelnemer per dag indien de organisator ervoor kiest het evenement inderdaad in Amersfoort e.o. plaats te laten vinden.

Ga naar het stimuleringsfonds

Overnachten in de ‘Beste Hotelstad’ van Nederland

Meer dan een miljoen toeristen uit binnen- en buitenland brachten vorig jaar een bezoek aan de prachtige middeleeuwse binnenstad. Amersfoort hoort daarmee tot de best bezochte steden van Nederland en is onlangs nog uitgeroepen tot beste hotelstad van Nederland (Trivago). Het is dus geen straf om in Amersfoort te blijven overnachten!

Verrassend dichtbij: wetenschappelijke organisaties en locaties

Amersfoort is gunstig gelegen ten opzichte van vooraanstaande wetenschappelijke organisaties en locaties zoals Utrecht Science Park, FoodValley en Wageningen Universiteit. Het Meander Medisch Centrum in Amersfoort is het jongste topklinische ziekenhuis van Nederland.

Samenwerking en verbinding

Center of the Network Economy

Ga het gesprek aan en laat u persoonlijk overtuigen

Cijfers zijn belangrijk, maar laat u uiteindelijk vooral persoonlijk overtuigen door een bezoek aan onze stad en onze gastvrije ondernemingen. Ze denken graag met u mee. De kracht van Amersfoort is namelijk die van samenwerking en verbinding. Door kennis en ervaring tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid onderling uit te wisselen, zijn wij er namelijk van overtuigd dat we sneller tot de juiste resultaten voor uw congres kunnen komen. Deze samenwerking is uniek. Hoe groot of klein uw organisatie ook is, u kunt hier altijd de vruchten van plukken. Wij denken met u mee en helpen u graag, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Een congres in Amersfoort organiseren: wat, waar en hoe?

Ons team staat klaar om u op weg te helpen