Extra beleving voor uw congresbezoekers

De grootste schat van Amersfoort is haar historie. Door de vele monumenten, straatjes, grachten en details voelt u de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De Amersfoort Citycard biedt de mogelijkheid om de stad op vele manieren te ontdekken. Bezoek musea, maak een tocht per rondvaartboot of wandel mee met een ervaren gids door de stad. Naast het bezoeken van toeristische attracties in Amersfoort, kunt u nu ook diverse attracties in de regio bezichtigen. Breng een bezoek aan Bunschoten –Spakenburg om haar klederdracht en visserij en ontdek Baarn en Soest met hun kasteel en paleis midden in een prachtige natuurrijke omgeving.

Wat zijn de voordelen?

De Citycard kost maar € 12,50 waarvoor uw bezoekers eenmalig toegang naar keuze ontvangen bij 4 van de deelnemende attracties. Met de citycard ontvangt uw congresbezoeker daarnaast leuke voordelen en extra’s op vertoon van de pas bij diverse horecagelegenheden en winkels.

Gratis te bezoeken attracties

Deelnemende attracties met gratis toegang tegen inlevering van een voucher zijn o.a. de Onze Lieve Vrouwetoren, Stadswandeling van het Gilde, Kasteel Groeneveld, Kunsthal KAdE, Mondriaanhuis, Museum Flehite, Cavaleriemuseum, Klederdracht- en Visserijmuseum, Levende historie en de Waterlijn.

Voeg de citycard toe aan uw congres

De citycard, een mooi product met vele voordelen voor uw congresbezoekers. Geïnteresseerd in de mogelijkheden om de Amersfoort Citycard aan uw congres toe te voegen? Neemt u dan contact op met Gaston Boon.

Neem contact op

Een congres in Amersfoort organiseren: wat, waar en hoe?

Ons team staat klaar om u op weg te helpen