Zo benutten je congresbezoekers hun tijd in Amersfoort optimaal!

Met de Amersfoort Citycard halen je gasten nog meer uit hun bezoek aan Amersfoort. De Citycard geeft namelijk gratis toegang en mooie kortingen op tal van attracties in de Keistad. Zo kunnen de bezoekers zich laten verrassen door de prachtige historische binnenstad met zijn monumentale panden en grachten. Bijvoorbeeld vanaf het water, met de Waterlijn. De verschillende musea die Amersfoort rijk is kunnen dan meteen bezocht worden. Met de Citycard krijgen de bezoekers korting op verschillende horecazaken en winkels. En voor liefhebbers van landelijke natuur en cultuur ligt vissersdorp Bunsschoten-Spakenburg om de hoek, en bieden Baarn en Soest prachtige uitstapjes naar hun kastelen middenin de natuur.

Voordelen van de Citycard

Met de Citycard ontvangt de bezoeker (eenmalig) gratis toegang bij 4 verschillende deelnemende attracties. Zij mogen zelf bepalen welke attracties dat zijn/ Bovendien ontvangen ze extra korting of voordeel bij deelnemende winkels en horeca. Per bezoeker kost de Citycard slechts € 12,50!

Gratis attracties met de Citycard

Met de Citycard krijgen deelnemers toegang tot gratis attracties. Zoals voor de Onze Lieve Vrouwetoren, Stadswandeling van het Gilde, Kasteel Groeneveld in Baarn, Kunsthal KAdE, Mondiraanhuis, Museum Flehite, Caveleriemuseum, Klederdracht- en Visserijuseum Bunschoten-Spakenburg, De Waterlijn en meer.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Amersfoort Citycard voor je congres? Of deze direct bestellen? We helpen je graag!

Maak contact

Heb je nog geen locatie voor je zakelijk evenement?

Dan helpen wij je met alle plezier onafhankelijk en kosteloos op weg