Zuiderzoet

Entree Zuiderzoet Buitenaanzicht Zuiderzoet Vergaderruimte Zuiderzoet Presentatieruimte Zuiderzoet Presentatie bij Zuiderzoet Haven met boten bij Zuiderzoet Buitenlocatie Zuiderzoet overzicht bar Zuiderzoet Feest livemuziek Zuiderzoet Zuiderzoet catering Zuiderzoetzoel presentatie

„Het Saint-Tropez van midden Nederland!” is een veel gehoorde opmerking van gasten die u al voorgingen in een bezoek aan Zuiderzoet. Beleef het ook en kies voor deze eigentijdse en inspirerende locatie in centraal Nederland. Zuiderzoet is ongelofelijk veelzijdig en biedt o.a. bos, land, water, congresfaciliteiten, appartementen met in totaal 600 bedden, feestzalen en een prachtig evenemententerrein.

Zuiderzoet; daar waar inspiratie en het ‘goede gevoel’ samen komen. Een prikkelende omgeving met diverse sfeervolle ruimtes. Beleef het ook en kies voor deze eigentijdse en inspirerende locatie in centraal Nederland. Zuiderzoet is ongelofelijk veelzijdig en biedt o.a. water, bos, land, congresfaciliteiten, appartementen met in totaal 600 bedden, feestzalen en een evenemententerrein. Wij beschikken, naast onze brasserie en twee intieme private  serres, over de Zuiderzoetzaal en over de Beachclub die beiden plaats bieden aan meer dan 250 personen. Een ideale congreslocatie, maar ook voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, conferenties, evenementen, trainingen, presentaties, feesten en bruiloften zijn onze zaalruimtes zeer geschikt. Voor meer informatie: www.zuiderzoet.nl/zakelijk.

Onze locatie is gelegen aan de rand van het Eemmeer, middenin een luxueuze jachthaven. Al snel zullen u en uw gasten de positieve effecten van deze rustgevende omgeving ervaren. Wij zijn vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur is bovendien gratis. Zuiderzoet ligt bijvoorbeeld heel gunstig voor de regio’s Amersfoort, Utrecht, Almere en Lelystad. Aan een bijeenkomst in Zuiderzoet koppelt u geheel automatisch en onbewust een korte vakantie. Zou dat de reden kunnen zijn van de gemiddeld hoge opkomsten van de bijeenkomsten die hier worden georganiseerd?