Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum congres Nationaal Militair Museum congres Oude straaljager bij het Nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum Locatie Amersfoort Nationaal Militair Museum arena met tank Nationaal Militair Museum arena Nationaal Militair Museum catering

Een zakelijke bijeenkomst op de meest indrukwekkende locatie die u zich kunt voorstellen, het NMM. Organiseer uw event tussen tanks en vliegtuigen en ervaar het gevoel van ruimte met uitzicht op de natuur van Park Vliegbasis Soesterberg. Temidden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis voor Nederland.

Meer dan twintig locaties binnen en buiten het Nationaal Militair Museum kunnen geheel in de stijl van uw bijeenkomst worden ingericht. Of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst, congres met een diner of een groot festival, we hebben altijd een passende locatie voor uw evenement. Zo vergadert u in een echte Fokker F-27 Troopship, dineert u tussen de tanks en borrelt u onder gevechtsvliegtuigen. Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over vliegbasis Park Soesterberg, een beschermd natuurgebied van het Utrechts Landschap. Het leent zich uitstekend voor buitenen sportieve activiteiten, maar ook grootschalige evenementen festivals en productpresentaties. Een terrein met oneindige mogelijkheden en faciliteiten, op slechts een steenworp afstand van de A28 en waar al uw gasten kosteloos kunnen parkeren.