Midden Nederland Hallen

zaal vol stoelen Midden Nederland Hallen Foyer Midden nederland Hallen Grand café midden Nederland Hallen Midden Nederland Hallen Amersfoort vol stoelen Midden Nederland Hallen Amersfoort buitenzijde Midden Nederland Hallen Amersfoort Midden Nederland Hallen Amersfoort Midden Nederland Hallen Amersfoort

Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland. Geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.

Multifunctioneel evenementencomplex
Het hypermoderne pand beschikt over een auditorium (100 tot 2500 zitplaatsen) een expo hal (2500 m², 14 meter hoog ) en 20 sub zalen variërend voor 50 tot 350 personen en een sfeervol Grand Café. De verschillende ruimtes en zalen zijn koppelbaar, maar ook los te huren. Het totale vloeroppervlak bedraagt maar liefst 10.000 m²!

Energie neutrale locatie
De Midden Nederland Hallen doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u en uw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zo zijn op het dak van de Midden Nederland Hallen 500 zonnepanelen geplaatst. Daarnaast beschikt de locatie over warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. We gebruiken de warmte van de zomer om het pand ’s winters te verwarmen en de winterkou om het pand in de zomer te koelen. Bovendien is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

Naast alle andere duurzaamheidsmaatregelen is het pand hiermee het eerste energie neutrale evenementencomplex van Nederland!

Centrale ligging
De Midden Nederland Hallen liggen in Barneveld, letterlijk centraal in Nederland. Het complex ligt aan de relatief rustige snelwegen A30 en A1. Perfect bereikbaar dus vanuit elke locatie in Nederland.