Hotel Ernst Sillem Hoeve

Locatie Amersfoort Ernst Sillem Hoeve tuin Locatie Amersfoort Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt verscholen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche en is een inspirerende vergaderlocatie nabij Amersfoort. Een sfeervolle locatie voor een scala aan bijeenkomsten voor zowel zakelijke als particuliere gasten. Denk aan (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en presentaties, maar ook aan bruiloften, (bedrijfs)evenementen of gewoon een weekendje weg.

U voelt zich snel thuis

Stijlvol en inspirerend verblijven doet u bij Hotel Ernst Sillem Hoeve. Een unieke locatie omringt door de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 10 kilometer van de stad Amersfoort. Door onze betrokkenheid en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons. We geven onze gasten en medewerkers het gevoel thuis te zijn in onze stijlvolle accommodatie.  U als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal. Wat uw wensen ook zijn; onze dienstverlening en service is op maat. Wij zorgen samen met u dat uw verblijf een succes wordt.

Inspirerend vergaderen

U heeft de keuze uit 20 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m², geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en de zalen op de begane grond hebben toegang tot het park. Flexibiliteit vormt ons fundament. Welke opstelling en faciliteiten u als organisatie ook wenst ons personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

U hoeft niet naar huis

Naast de zalen beschikken wij over 85 ****hotelkamers, een goed restaurant, 2 bars met openhaardkamer, een binnenzwembad met infrarood sauna, een fitnessruimte en 7 hectare park. Het park kunt u gebruiken voor ontspanning maar ook voor sportieve outdoor activiteiten, zoals outdoor koken, handboog schieten en schapen drijven.

MVO is ons DNA

Maatschappelijk betrokkenheid en duurzaamheid zitten in ons DNA. YMCA Nederland is de enige aandeelhouder van Hotel Ernst Sillem Hoeve. Door uw bijeenkomst bij ons te organiseren, ondersteunt u het werk van YMCA Nederland. Een groot deel van het rendement komt namelijk ten goede aan het jeugd- en jongerenwerken en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Verder zijn wij in het bezit van de Gouden Green Key en voldoen wij aan de hoogste eisen van het milieukeurmerk.